0

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από τον Παναθηναϊκό, όμως ξεκαθάρισε ότι ήδη έχουν γίνει κινήσεις έτσι ώστε οι «πράσινοι» να γίνουν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

Από τον Φεβρουάριο και μέχρι σήμερα, ο Παναθηναϊκός είναι σε άσχημο «φεγγάρι», όπως είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά την νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά της Volley League.

Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε ότι η διοίκηση και ο κόσμος ξέρουν τι φταίει, ενώ… αποκάλυψε έμμεσα ότι ήδη έχουν γίνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις έτσι ώστε το «τριφύλλι» να γίνει τη νέα σεζόν καλύτερο από τους ανταγωνιστές του.

«Προσπαθήσαμε σήμερα αλλά όχι όπως θα έπρεπε, ωστόσο κάναμε προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δίκαια προχωράει στους τελικούς. Το τι φταίει ο μόνος που μπορεί να το κρίνει είναι ο οργανισμός του Παναθηναϊκού, οι φίλαθλοι, η διοίκηση και η ομάδα. Αυτό είναι μεταξύ μας, ξέρουμε τι μας έχει συμβεί.

Θέλω να πω στους φίλαθλους του Παναθηναϊκού ότι όλα έχουν αναλυθεί και συζητηθεί, ξέρουμε τι έχει συμβεί. Από την άλλη είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, δεν τα καταφέραμε σε τρεις ημιτελούς ωστόσο ήμασταν στους ημιτελικούς. Πρέπει να βρούμε τρόπο να γίνουμε πάλι πρωταθλητές».

Γιοβάνοβιτς: «Ζούμε με τα δικά μας αποτελέσματα κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε»

Previous article

Η βαθμολογία της Super League: Χέρι-χέρι ΠΑΟ-ΑΕΚ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.