0

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ματέους Πονίτκα, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα θα κάνουν οι Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης.

«Η Βαλένθια παίζει πολύ καλά φέτος στην Ευρωλίγκα. Έχουν πέντε εκτός έδρας νίκες μεταξύ των οποίων κάποιες μεγάλες νίκες ενάντια στον Ολυμπιακό και την Εφές. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε από την αρχή με μεγάλη ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η τρανζίσιον άμυνά μας θα είναι επίσης σημαντική, η άμυνα στο ένας με έναν αλλά και να κατεβάσουμε τα ποσοστά τους, έχουν 82,5 πόντους κατά μ.ο. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και φυσικά στην επίθεση να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να είμαστε μέσα στον αγώνα και να είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε περισσότερο σταθεροί σε αυτό το παιχνίδι», τόνισε ενόψει του ματς ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Με τον Ντουέιν Μπέικον να συμπληρώνει: «Θα είναι σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι. Όμως με τις προσθήκες νέων παικτών αλλά και τους παλαιότερους νομίζω θα είμαστε εντάξει. Έχουμε, ιδιαίτερα με τους νέους παίκτες, κάποια κομμάτια που μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ. Απλά θα πρέπει να ενώσουμε τα κομμάτια μέσω των προπονήσεων και να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο στο παρκέ».

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Νovasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Γκίτις Βίλιους, Σάσο Πέτεκ και Τζόσεφ Μπισάνγκ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 8/2
Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός 60-93

Πέμπτη 9/2
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας 86-89
21:30 Βίρτους Μπολόνια – Μπαρτσελόνα 75-92
21:30 Μπάγερν Μονάχου- Παρτίζαν 71-82
Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης ΑΝΑΒΟΛΗ

Παρασκευή 10/2
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπασκόνια
20:00 Μονακό – Βιλερμπάν
21:00 Παναθηναϊκός – Βαλένθια
Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο ΑΝΑΒΟΛΗ

Βαθμολογία

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Οι σκέψεις ενδεκάδας του Γιοβάνοβιτς για Άρη

Previous article

Ήρθε ο καιρός να σπάσει την παράδοση στην Θεσσαλονίκη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.