0

Πως θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”;

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει…μπροστά του ο Παναθηναϊκός. Απομένουν 5 παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της Superleague. Μετά θα ακολουθήσουν τα playoffs. Εκεί όπου θα κριθούν όλα. Στόχος του Τριφυλλιού, είναι να μπει σε αυτά, με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική “συγκομιδή”.

Βέβαια, στις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχει δύσκολα ματς. Είναι αυτό με τον Άρη εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή (12/2). Έχει να πάει στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ενώ, οι Πράσινοι θα πάνε την τελευταία αγωνιστική στο Περιστέρι για να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο νοών νοείτω!

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, θα είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να πάρει “διπλό” ο Παναθηναϊκός στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με τι ενδεκάδα όμως θα επιχειρήσει να το κάνει αυτό;

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς

Ρουμπέν Πέρεθ και Μπερνάρ στο κέντρο και κατά πάσα πιθανότητα μαζί τους και ο Δημήτρης Κουρμπέλης που έκτισε την ποινή του στο ματς με την Λαμία και είναι διαθέσιμος ξανά. Μαντσίνι και Παλάσιος είναι τα φαβορί για τις 2 θέσεις των εξτρέμ.

Πάμε τώρα και στα διλλήματα. Στα μπακ δεξιά την θέση διεκδικούν οι Βαγιαννίδης και Κώτσιρας με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα λόγω του ρυθμού του, αλλά και των καλών του εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα. Αριστερά, το ίδιο ισχύει και με τους Πούχατς – Χουανκάρ. Ο Πολωνός έχει παίξει στα τελευταία ματς και ο Ισπανός μοιάζει να βρίσκεται μακριά από το καλό του πρόσωπο το τελευταίο διάστημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να επιλεγεί κάποιος εκ των Κώτσιρα ή Χουανκάρ για βασικός.

Ας ξεκινήσουμε με τους (σχεδόν) σίγουρους. Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Σένκεφελντ και Σάρλια στα στόπερ. Ο Μάγκνουσον αν και υπάρχει πιθανότητα να προπονηθεί κανονικά και να βρίσκεται στην αποστολή, δύσκολα θα ξεκινήσει μιας και απουσιάζει 1 μήνα τώρα και δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Τέλος, στην κορυφή οι Σπόραρ και Ιωαννίδης διεκδικούν την θέση. Ο Ιωαννίδης επιλέχθηκε με την Λαμία και έβγαλε ασίστ. Ενώ, ο Σπόραρ πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε. Ανάλογα λοιπόν τα χαρακτηριστικά που θα κρίνει πως έχει ανάγκη και φυσικά την…φόρμα τους στις προπονήσεις, ο Γιοβάνοβιτς θα επιλέξει τον εκλεκτό για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι!

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Δένδιας: «Ο Παναθηναϊκός θα χρειαζόταν μερικές μεταγραφές από την Αργεντινή!»

Previous article

Με την «αύρα» των Τόμας και Αγραβάνη για τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.