0

Πιστός στο σχέδιο του είναι ο κόουτς του Παναθηναϊκού και δικαιώνεται

Ο Σέρβος τεχνικός είναι παλιά καραβάνα. Και έχει βρει τον τρόπο να βελτιώνει σταδιακά την ομάδα και να εναλλάσσει κομμάτια του αγωνιστικού παζλ. Έχει επιλέξει σταθερά το 4-3-3 στα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Το οποίο δείχνει να δουλεύει άψογα στις Ελληνικές διοργανώσεις. Μοναδική εξαίρεση το ματς με τον Πας Γιάννενα στο οποίο προτίμησε το 4-2-3-1.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Παναθηναϊκός μένει πιστός στις αρχές του. Ζώνη με τέσσερις πίσω. Και ένας… φουνταριστός μπροστά, που πλαισιώνεται από ακραίους επιθετικούς. Μάλιστα στην έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου σκοράραν όλοι οι φιλοξενούμενοι, ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που δε δέχτηκε γκολ στο γήπεδο του.

 

Τρία τέρματα πέτυχε ο Βόλος, ένα η Λαμία, ο ΠΑΟΚ και ο Πας Γιάννενα, δύο ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η μοναδική ομάδα που δε σκόραρε εκτός έδρας. Και πως να συμβεί αυτό όταν έκανε (ή και ο Παναθηναϊκός του επέτρεψε αν προτιμάτε) μόλις τέσσερις τελικές, στην αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Μάλιστα από τους επτά φιλοξενούμενους, οι πέντε πήραν βαθμό εκτός έδρας. Η μεγάλη εικόνα λέει λοιπόν πως εύκολα παιχνίδια έδρας δεν υπάρχουν, όταν καθαρίζεις τα παιχνίδια στο γήπεδο σου αυτομάτως έχεις αβαντάζ και έρχεσαι πιο κοντά στο στόχο! Όσοι πάνε εκτός έδρας παλεύουν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

πηγή: paopantou.gr

Oρίστηκε ημερομηνία για το ματς της Λεωφόρου με την Τρέντσιν

Previous article

Ο μόνος αλώβητος!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.