0

Ερωτηματικά προκάλεσε η στάση των παρατάξεων που εκπροσωπούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Αθηναίων, όταν στην τελευταία συνεδρίαση συζητήθηκε ο προϋπολογισμός για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων την περασμένη Δευτέρα, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσε στην απόφαση για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2022, αναφορικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Η αναμόρφωση του προϋπολογισμού ήταν της τάξης των 8 εκατ. ευρώ, τα οποία προστέθηκαν στα ήδη εγκεκριμένα 115 εκατ. ευρώ που “μεταφέρθηκαν” κι αυτά το 2022, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα δημοπράτησης του έργου.

Η ψηφοφορία έγινε διά περιφοράς κι όπως αναφέρει η “Live Sport”, αρχικά η παράταξη “Αθήνα είσαι εσύ (ΠΑΣΟΚ), της οποίας ηγείται ο Παύλος Γερουλάνος, δήλωσε “κατά”. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας όμως άλλαξε τη στάση της και δήλωσε “απούσα”.

Από την αρχή ως το τέλος “απούσα” από τη διαδικασία ήταν και η παράταξη “Ανοιχτή Πόλη” (ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος). Η στάση και των δύο παρατάξεων προκάλεσε μεγάλη -αρνητική- εντύπωση στο Δ.Σ., καθώς θεωρητικά το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στηρίζεται από όλους, πέραν εκείνων που από την πρώτη στιγμή ήταν αντίθετοι και δεν άλλαξαν στάση ούτε τη Δευτέρα, ψηφίζοντας “κατά”, τις παρατάξεις δηλαδή που πρόσκεινται σε ΚΚΕ και “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”.

Εν τέλει η αναμόρφωση του προϋπολογισμού εγκρίθηκε με 26 ψήφους “υπέρ” και 5 “κατά”.

Θα γίνει… ”πράσινη” η Λαμία ακόμη και χωρίς εισιτήρια

Previous article

Ξανά θεραπεία ο Κουρμπέλης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.