0

Από τα στοιχήματα των προηγούμενων ετών, “στροφή” στην εμπειρία!

Τα διοικητικά προβλήματα ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό να βγει από το τα συνηθισμένα του στάνταρ τις δύο περασμένες σεζόν. Το σύστημα των “εσόδων-εξόδων” κατέρρευσε, μαζί και ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης που έβγαλε μία εικόνα ασυνήθιστη για τα δεδομένα του.

Οι «πράσινοι» μετά τη αποχώρηση του Καλάθη, ο οποίος ήταν ο βασικός «πυλώνας» στον τομέα της δημιουργίας του Παναθηναϊκού, στηρίχθηκαν σε παίκτες-στοιχήματα στην συγκεκριμένη θέση. Σαντ Ρος, Κέντρικ Πέρι, Φέρελ, Σέλβιν Μακ είναι μερικά από τα ονόματα που κλήθηκαν να…μπουν στα παπούτσια του Νικ. Χωρίς επιτυχία φυσικά.

Το Τριφύλλι πλέον από τα…φθηνά ρίσκα που είχε κληθεί να πάρει, κάνει μία…στροφή σε σίγουρες και ποιοτικές λύσεις. Και το βασικότερο, με εμπειρία Euroleague. Σε μία θέση που τον πλήγωσε αρκετά τα τελευταία χρόνια…

Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε, αρχικά, στο ρόστερ του τον ποιοτικό Παρις Λι, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα της Μονακό. Έφτασε μέχρι τα play-offs της Ευρωλίγκας. Εκεί που «διασταυρώθηκε» με τον Ολυμπιακό. Σημείωσε κατά μέσο όρο 13 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Νέιτ Γουόλτερς Η…λύση στο πρόβλημα!

Ο πρώην παίχτης του Ερυθρού Αστέρα, έρχεται να δώσει την εμπειρία που έλειπε εδώ και χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο Γουόλτερς, είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, διαθέτει αξιόπιστο σουτ και μπορεί να βοηθήσει πολύ στην δημιουργία. Είναι καθαρά επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς, όπως και όλοι οι παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ του Τριφυλλιού.

Τα συνολικά του στατιστικά στην Euroleague: 10,9π., 2,6ρ., 3,6ασ., 0,7κλ., 0,1κοψ., 1,5λ. σε 23:42 ανά αγώνα.

Ένα είναι σίγουρο πως οι προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ και οι προθέσεις της διοίκησης «δείχνουν» ότι ο Παναθηναϊκός της επόμενης περιόδου δεν θα μοιάζει σε καμία περίπτωση με…ότι αναγκαστικά γνωρίσαμε τα τελευταία δύο χρόνια!

πηγή: paopantou.gr

Πετάει «φωτιές» και στα 36 του ο Μπεργκ, σκόραρε δις με τη Γκέτεμποργκ και έφτασε τα έντεκα γκολ στη Σουηδία (vids)

Previous article

Τα χρόνια πολλά της ΠΑΕ στον Σένκεφελντ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.