0

Για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος τόνισε αυτά που θέλει να δει από την ομάδα του στην αναμέτρηση.

Τον Παναθηναϊκό θα υποδεχθεί το βράδυ της Κυριακής (28/08, 21:00) ο ΟΦΗ επιδιώκοντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της σεζόν. Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για το εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας:

«Mας περιμένει ένα παιχνίδι πάρα πολύ δυνατό, με έναν αντίπαλο πολύ δυνατό που θα είναι ακόμα πιο δυνατός κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ομάδα που έχει στόχους πρέπει να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους, και πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε ικανοί να τους κερδίσουμε.

Χρειάζονται πολλά πράγματα μέσα σε ένα παιχνίδι για να κερδίσεις τέτοιους αντιπάλους. Πάνω από όλα χρειάζεται να είσαι ήρεμος, να είσαι “αγγρέσιβ”. Ένα από αυτά να λείπει, δεν θα κερδίσεις τον αντίπαλο. Περιμένουμε τον κόσμο μας, θέλουμε να μας βοηθήσουν και εμείς που θα μπούμε μέσα στο γήπεδο θέλουμε να τους χαρίσουμε μία νίκη.»

Γκολάρα Καρλίτος στο ντεμπούτο με Λέγκια! (vid)

Previous article

Ξεκίνησε ο Μάγκνουσον – η πιθανή ενδεκάδα για ΟΦΗ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.