0

Οι μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει φέρει και έχει δώσει παίκτες με μεγάλες δεξιότητες και αγάπη για σκληρή δουλειά. Η πιο πρόσφατη είσοδος στο ρόστερ της “πράσινης” ομάδας είναι ο Μπερνάρ και η πιο πρόσφατη έξοδος είναι ο Αλεξανδρόπουλος.

Ο Σέρβος τεχνικός αυτήν την περίοδο θέλει ένα οκτάρι” και ένα “εξάρι”. Με την απουσία του Αλεξανδρόπουλου είναι λογικό το Τριφύλλι να θέλει να φέρει στο ρόστερ του έναν δυνατό αμυντικό μέσο. Η “πράσινη” ομάδα θα χρειαστεί έναν παίκτη με αντοχές και τις κατάλληλες δεξιότητες για να καλύψει το “κενό” που άφησε πίσω του ο Αλεξανδρόπουλος. Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει “βγει” στην αγορά.

Από την άλλη, ένα αναπληρωματικό “οκτάρι” θα ήταν ότι πρέπει για την “πράσινη” ομάδα. Ένας παίκτης με δημιουργικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θα μπορεί να είναι η σύνδεση του κέντρου με την επίθεση. Σίγουρα θα ήταν καλό να υπάρχει ακόμη μία επιλογή για την συγκεκριμένη θέση, εφόσον είναι και αυτή μία πολύ απαιτιτηκή “δουλειά” στον αγωνιστικό χώρο στην οποία ο παίκτης χρειάζεται αντοχές , καθαρό κεφάλι και ταχύτητα.

πηγή: paopantou.gr

Μοίρασε θέαμα ο Γκριγκόνις απέναντι στην Ουγγαρία (vid)

Previous article

Προσθήκη με…φόντο το μέλλον για τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.