0

Οι εντός έδρας αήττητοι πράσινοι και ο οδηγός τους για μια επιτυχημένη εκκίνηση

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στην Superleague το επόμενο σαββατοκύριακο, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι «πράσινοι» από καταβολής Superleague (σεζόν 06-07) έχουν μια τρομακτική ισορροπία στα αποτελέσματα που φέρνουν μετά το πέρας της πρεμιέρας κάθε πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» έχει αγωνιστεί μόλις 5 φορές εντός έδρας και 11 εκτός έδρας! Σε αυτές τις 5 εντός έδρας αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηττηθεί ποτέ έχοντας 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στις 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις, οι «πράσινοι» έχουν 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Εκτός έδρας έχει πετύχει 13 γκολ ενώ έχει παραβιαστεί η εστία του 8 φορές. Στις εντός έδρας αναμετρήσεις, όπου ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος, έχει σκοράρει 9 φορές ενώ έχει δεχτεί μόλις 3. Το «τριφύλλι» δεν έχει αντιμετωπίσει την τελευταία 15ετία τον Ιωνικό σε πρεμιέρα.

Η φετινή χρονιά είναι η πρώτη μετά από πολλά χρόνια που οι «πράσινοι» και ο κόσμος τους έχουν μεγάλες βλέψεις κι ελπίδα για την ερχόμενη σεζόν. Οι μεταγραφές αλλά και η εικόνα που παρουσίασε στη δεύτερη αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας έχουν δώσει το «σήμα» για το πως θέλουν οι ιθύνοντες να εξελιχθεί η χρονιά: με πρωταγωνιστή τον Παναθηναϊκό! Η αρχή θα πρέπει να γίνει κόντρα στον Ιωνικό την ερχόμενη Κυριακή.

 

πηγή: paopantou.gr

Την Τρίτη (16/8) στην Αθήνα οι Ράντονιτς και Γκουντάιτις

Previous article

Ο Γκόραν Μπόσκοβιτς συμπληρώνει το προπονητικό τιμ του Ράντονιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.