0

Η προσωπικότητα, η ποιότητα, ο χαρακτήρας και η δίψα του Μπερνάρ ήταν όλα τα στοιχεία που έψαχνε εδώ και καιρό ο Γιοβάνοβιτς. Ποιος ο ρόλος που έπαιξαν οι άκρες του στην Αραβία. Σε φουλ ετοιμότητα ο παίκτης, έχει παίξει σε 5 φιλικά στην Αυστρία.

Η ποδοσφαιρική αξία του Μπερνάρ, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή έστω να τεθεί προς συζήτηση. Ο Βραζιλιάνος είναι ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης, ικανός να ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα σε μια ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός που «παλεύει» την υπόθεσή του, έχοντας βάσιμες ελπίδες για ένα deal που οικονομικά θα αποτελεί κάτι περισσότερο από υπέρβαση, προφανώς και δε γινόταν να μην… ξεψαχνίσει την υπόθεση. Πριν μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Μια άκρως δουλεμένη επιλογή, γι’ αυτό και άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσει… με τα όλα το Τριφύλλι, στην προσπάθεια για να κάνει δικό του τον παίκτη. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, προφανώς κι έπαιξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Μπερνάρ από το 2021 είναι στην Σαρίγια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Εκεί που βρέθηκε για χρόνια ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού, αναλαμβάνοντας τόσο την Αλ Νασρ όσο και την Εθνική ομάδα της χώρας. Οπότε διαθέτει… άκρες που τον βοήθησαν να μάθει τα πάντα. «Υπογράφοντας» και με τα δύο χέρια για να προχωρήσουν οι επαφές.

Ο Γιοβάνοβιτς μέσω των λεπτομερειών που έμαθε για τον παίκτη, διαπίστωσε πως δεν υπάρχει ζήτημα «ξεζουμίσματος» ή έλλειψης φιλοδοξίας. Παράλληλα ο χαρακτήρας του είναι ακριβώς αυτό που θέλει για τα αποδυτήριά του. Οι πληροφορίες που μάζεψε τον έκαναν να πιστεύει πως ο Μπερνάρ είναι ο παίκτης που πρέπει να γίνει τεράστια προσπάθεια. Γι’ αυτό και γίνεται.

Χρειάζεται παίκτη με τεράστια προσωπικότητα, που όπως έχουμε γράψει τον προορίζει για τον άξονα στο 4-3-3. Φυσικά ο Μπερνάρ μπορεί να δώσει λύσεις και στα «φτερά» αν χρειαστεί, όντας παίκτης μεγάλης ποιότητας.

Δουλεύει για καιρό στην Αυστρία

Προφανώς και το τεράστιο ενδιαφέρον πλέον, είναι στο πώς θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις. Αν η μεγάλη μεταγραφή γίνει πράξη, σαφώς και θα μιλάμε για τον… μαέστρο που μπαίνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για να αλλάξει το στάτους της ομάδας.

Μάλιστα, ο Μπερνάρ είναι στην Αυστρία εδώ και αρκετό καιρό. Εκεί προετοιμάζεται η Σαρίγια. Κοντά στον ένα μήνα παρουσίας στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης, ενώ έχει δώσει και 5 φιλικά στα οποία ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού αγωνίζεται κανονικά. Έχοντας σκοράρει και κόντρα στην Ντίπρο.

Οπότε αν με το καλό τελειώσει θετικά η υπόθεση, τότε η άφιξή του στην Αθήνα δε θα είναι ζήτημα ημερών αλλά ωρών! Παράλληλα, θα είναι έτοιμος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για να βοηθήσει το Τριφύλλι. Καθώς στον τομέα της φυσικής κατάστασης, είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

«Όχι» του Παναθηναϊκού στην πρόταση 3 εκατ. για Αλεξανδρόπουλο!

Previous article

Μπερνάρντ: Προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.