0

Ο Μπερνάρντ βρίσκεται στην Ευρώπη!

Μία παράμετρος στη μεταγραφή του Μπερνάρντ Ντουάρτε, είναι το μέρος που βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής αυτές τις μέρες. Οι περισσότεροι θα σκεφτούν τη Σάρζα, τη μεγαλούπολη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εκεί που εδρεύει η ομώνυμη ομάδα στην οποία ανήκει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Ωστόσο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Γιατί πολύ απλά, ο Μπερνάρντ έχει έρθει στην Αυστρία! Όχι μόνος του, αλλά με την αποστολή της αραβικής ομάδας. Η Σάρζα έχει ταξιδέψει στη Λουίμπερσντορφ, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και παίζει φιλικές αναμετρήσεις.

Η Σάρζα θα μείνει στην αυστριακή επικράτεια μέχρι τις 17 Αυγούστου. Έπειτα, θα επιστρέψει στα Εμιράτα, για να συνεχίσει τις προπονήσεις. Στις 25 Αυγούστου θα δώσει άλλο ένα τεστ στην έδρα της, με τον αντίπαλο να μην έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Εξυπακούεται πως το πιο σημαντικό σε μία διαπραγμάτευση δεν είναι πια ο τόπος που βρίσκεται κάποιος. Άλλωστε, με την τεχνολογία οι επαφές διεξάγονται άμεσα και χωρίς προσκόμματα. Από την άλλη, είναι θετική η παρουσία του Μπερνάντ σε τόσο μικρή απόσταση.

Επίσης, ο Μπερνάρντ έχει υψηλό βαθμό ετοιμότητας, αφού γυμνάζεται με τη Σάρζα από τις αρχές Ιουλίου. Δεν έχει κόπωση από επίσημες υποχρεώσεις και δεν είναι ανέτοιμος, εάν δεν συμμετείχε σε προετοιμασία

πηγή: paopantou.gr

.

Απίστευτος Αγιούμπ: “Θέλω να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ”

Previous article

Πρόταση 3 εκατ. ευρώ της Βερόνα για Αλεξανδρόπουλο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.