0

Όσο σκληρός και αν ήταν ο αποκλεισμός από τη Σλαβια,το Τριφύλλι αποκόμισε και κάτι θετικό!

Μπορεί το Τριφύλλι να αποκλείστηκε από τη Σλάβια Πράγας, ωστόσο η συσπείρωση κόσμου και ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, είναι κάτι δεδομένο και πολύ σημαντικό για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς.

Είναι φανερό πως για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τα 5 χρόνια απουσίας της ομάδας από την Ευρώπη, ήταν πολλά και ο κόσμος στάθηκε αρωγός δίπλα στο Τριφύλλι. Από το ματς της Πράγας κιόλας, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετέτρεψαν σε μια μικρή Λεωφόρο το γήπεδο της Σλάβια. Ενώ και στον επαναληπτικό, η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο κατά τη διάρκεια αυτού, παρέπεμπε σε άλλες εποχές.

Ο κόσμος έδειξε περίτρανα πως στέκεται ΠΑΝΤΑ δίπλα στην ομάδα και πως φέτος το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι πραγματικό κάστρο, που θα γεμίζει σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ώστε κόσμος και ομάδα να γίνονται «ένα», γεγονός που θα ασκεί περισσότερη πίεση στον εκάστοτε αντίπαλο. Είναι άλλωστε γνωστό πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού στέκεται δίπλα σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου και συμβάλλει ενεργά με τον τρόπο του στις μεγάλες στιγμές που βιώνει το εκάστοτε τμήμα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και τα διαρκείας τη φετινή χρονιά διπλασιάστηκαν, ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει πόσο πολύ διψά για επιτυχίες ο κόσμος του Τριφυλλιού στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλωστε, και την Πέμπτη με τη Σλάβια, ακόμα και μετά τον αποκλεισμό, όλο το γήπεδο χειροκροτούσε τους παίχτες του Γιοβάνοβιτς, γιατί είδε ένα σύνολο να προσπαθεί ως το τελευταίο λεπτό για τη μεγάλη και δύσκολη ανατροπή και συγχρόνως να αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο!

Για όλους αυτούς λοιπόν τους λόγους που προαναφέραμε, μπορεί το Τριφύλλι να αποκλείστηκε τελικά από τους Τσέχους, ωστόσο προέκυψε η συσπείρωση κόσμου και ομάδας. Και αυτή η συσπείρωση είναι ακόμα πιο σημαντική ενόψει του πρωταθλήματος, εκεί που ο Παναθηναϊκός, ευελπιστεί φέτος στο βήμα παραπάνω…

πηγή: paopantou.gr

Με υπομονή και στήριξη το χτίσιμο

Previous article

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκολας για τον Παναθηναϊκό του (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.