0

Ο Μάγκνουσον ως βιογραφικό και παραστάσεις σαφώς είναι ανώτερος του Βέλεθ. Τούτο όμως πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη…

Ύψος, εξαιρετική δυνατότητα στο κατέβασμα της μπάλας, πάσα (και μακρινή) με το αριστερό πόδι σαν να πρόκειται για χαφ, όχι για στόπερ, επικίνδυνες εκτελέσεις “στημένων”, πολύ δυνατό πλάγιο άουτ, αίσθηση του γκολ. Πραγματικά σπουδαίο “πακέτο” για τον νέο κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού. Αν σε αυτά προσθέσουμε το γεγονός ότι είναι βασικός στην Εθνική ομάδα της χώρα του και προέρχεται από μία ομάδα με “όνομα” όπως η ΤΣΣΚΑ, τότε είναι προφανώς πως το “σύνολο” φανερώνει ότι όχι μόνο άξιζε η υπέρβαση που λέγαμε χθες, αλλά με όσα “προσφέρονται” οι 800.000 ευρώ μπορεί να θεωρηθούν… λίγα χρήματα.

…Ο Μάγκνουσον ως βιογραφικό και παραστάσεις σαφώς είναι ανώτερος του Βέλεθ. Τούτο όμως πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη… Ό,τι κι αν συμβεί στο χορτάρι, οφείλουν άπαντες να αναγνωρίσουν στον Παναθηναϊκό ότι έκανε μία εξαιρετική προσθήκη. Μπορεί να ρίσκαρε σε σχέση με τον χρόνο, μπορεί να πέρασε από 40 κύματα μέχρι να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Βέλεθ, αλλά έκανε στο φινάλε την υπέρβαση και την απόκτηση που έπρεπε. Παίκτες σαν τον Μάγκνουσον συνιστούν δεδομένα ποιοτική αναβάθμιση στο πρωτάθλημα της χώρας μας.

 

Προκλήσεις δίχως τέλος από Τουρκία: Xάρτης με Αιγαίο και Κρήτη υπό τουρκική κατοχή στα χέρια του Μπαχτσελί!

Previous article

Η απάντηση του Παναθηναϊκού θα είναι με την απόκτηση των Γκριγκόνις, Καλάθη και Γκουντάιτις!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.