0

Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο του φιλικό τεστ κόντρα στην αγγλική Γουότφορντ

Το πρώτο φιλικό του τεστ δίνει ο Παναθηναϊκός σήμερα κόντρα στην αγγλική Γουότφορντ. Αυτό κανονικά θα ήταν το δεύτερο φιλικό της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο η κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την Πέμπτη δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με την Κιτσμπούχελ.

 

Είναι δεδομένο ότι η αγγλική ομάδα είναι πιο έτοιμη από το τριφύλλι, μιας και η Τσάμπιονσιπ ξεκινάει την 1η Αυγούστου. Είναι ένα δυνατό φιλικό κατά το οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπορέσει να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα και γενικότερα θα μπορέσει να δει την πρόοδο της ομάδας από την έναρξη της προετοιμασίας.

Όπως όλα δείχνουν ο Σέρβος προπονητής θα χρησιμοποιήσει δύο ενδεκάδες (μία σε κάθε ημίχρονο), ενώ αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους οι Τσέριν, Γκάνεα και Λοντίγκιν. Από την άλλη ο Μάγκνουσον δεν θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, μιας και μόλις χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Μάγκνουσον: «Είμαι διψασμένος για τίτλους – Έχω δει βίντεο, οι οπαδοί μας είναι… τρελοί»

Previous article

Γουότφορντ – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του φιλικού αγώνα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.