0

Η πασίγνωστη Marca αναφέρει ότι το μέλλον του Καλάθη είναι στον Παναθηναϊκό!

Ισπανικό δημοσίευμα φέρνει τον Καλάθη στον Παναθηναϊκό! Καμία Τουρκία, καμία Φενέρμπαχτσε, η Marca έδειξε Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μέλλον του Νικ γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο. Και μόλις συμφωνήσει με την αποζημίωση που θα πάρει από την Μπαρτσελόνα, ετοιμάζει βαλίτσες για…Αθήνα!

Ο Έλληνας διεθνής playmaker στοχεύει να πάρει όλο το συμβόλαιο της τελευταίας χρονιάς από τους Μπλαουγκράνα. Πράγμα που σημαίνει ότι ζητάει αποζημίωση ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την Marca, μόλις…υπερπηδήσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα και τα βρουν σε όλα με την αποζημίωση του θα ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ανέβασε την αρχική προσφορά του, δίνοντας στον Νικ 4 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια και αναμένει σύντομα την απάντηση του. Μένει να δούμε αν ευσταθεί το ρεπορτάζ της έγκυρης Marca. Όπως και να έχει το θέμα της επιστροφής του Καλάθη στον Παναθηναϊκό αναμένεται να τελειώσει σύντομα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο…

πηγη: paopantou.gr

Επέστρεψε στην Τουρκία ο Όγκαστ

Previous article

Μπαλτάκος: «Δεν υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των big-4 για τον Κλάτενμπεργκ – Εξετάζουμε κι άλλες λύσεις»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.