0

Μια παγίδα στην υπόθεση και μια κομβική ημερομηνία.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει άμεσα την επόμενη μεταγραφική κίνηση. Μετά τον Μάγκνουσον, το βάρος πέφτει στα χάφ και το εξτρέμ. Και ήδη τα πράσινα ραντάρ σκανάρουν ό,τι κινείται. Όπως σας έχουμε αναφέρει μεταξύ άλλων, διακαής πόθος παραμένει ο Μπλάνκο, παρά τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Ωστόσο υπάρχουν δυο παράμετροι. Η μεγάλη Δευτέρα του Μπλάνκο, το μυστικό χαρτί της Μινέϊρο.

Μια από τις πλέον σημαντικές ημέρες που θα αποτελέσει το προς τα που κινείται ο παίκτης είναι η Δευτέρα. τότε πέφτει η αυλαία στις μεταγραφές για τους ελεύθερους στην Αργεντινή. Την ώρα που ο παίκτης από Ευρώπη έχει μόνο πράσινη πρόταση και γουστάρει Παναθηναϊκό. Το “τριφύλλι” καραδοκεί. Έχει από κοντά τον Παλάσιος. Ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του παίκτη. Και βλέπει ό,τι δεν κλείνει σε άλλη ομάδα, παρά τις υψηλές προτάσεις, σχετικά με το πριμ υπογραφής, που έχει στα χέρια του.

Ξεκαθαρίσαμε πως οι “πράσινοι” μισθολογικά του έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση. Και περιμένουν. Το χρονικό διάστημα μέχρι την Δευτέρα είναι κρίσιμο. αν με ρωτάτε, ναι, μπορεί να γίνει η μεταγραφή αλλά είναι πολύ δύσκολο. Αυτό μου λένε πηγές από την Αργεντινή. Παλεύει λοιπόν, αθόρυβα το τριφύλλι… Και από την Τρίτη θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Υπάρχει παράλληλα εδώ και καιρό ενδιαφέρον από την Ατλέτικο Μινέϊρο, όπως σας είχαμε αποκαλύψει. Κι ενώ δεν της…τρέχουν τα χρήματα από τα μπατζάκια, προσπαθεί κάτω από το τραπέζι να παίξει μπάλα, με ένα κρυφό χαρτί… Ο Προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας έχει μάνατζερ, τον μάνατζερ του Μπλάνκο. Που προσπαθεί να τον ψήσει να πάει εκεί για ευνόητους λόγους. Και η συγκεκριμένη κατάσταση αποτελεί αγκάθι για το “τριφύλλι”. μεταξύ άλλων μνηστήρων.

Ωστόσο σε μια υπόθεση που έχει χωθεί βαθιά εξ αρχής ο Παναθηναϊκός και ενώ πάγωσε αρκετά, παραμένει 100% ανοιχτή όσο και δύσκολη.

 

πηγη: paopantou.gr

Έντουαρντς: “Πρόκληση για εμάς το φιλικό με τον Παναθηναϊκό”

Previous article

Ο επιβλητικός Μάγκνουσον και τα πρώτα δείγματα του Τσέριν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.