0

Tο ρεπορτάζ σχετικά με τους δύο βασικούς υποψηφίους για τον αντικαταστάτη του Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Η περίπτωση του υψηλόσωμου (1.91μ.) στόπερ, Χόρντουρ Μάγκνουσον, εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές που απασχολούν τον Παναθηναϊκό για την κάλυψη του κενού από την πώληση του Φραν Βέλεθ στην Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός εξακολουθεί να φιγουράρει στη λίστα των πράσινων. Για την ακρίβεια στη δυάδα των υποψηφίων. Είναι όμως το αουτσάιντερ, καθώς ο συνομήλικος του Ισπανός, Ιγνάσι Μιγκέλ, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Γιατί είναι όμως φαβορί ο Μιγκέλ έναντι του Μάγκνουσον;

Tο ζήτημα είναι καθαρά οικονομικό. Στις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Ισλανδού διαπιστώθηκε ότι ο Μάγκνουσον δεν… πέφτει με τίποτα στις απολαβές που αξιώνει προκειμένου να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Αλλωστε το βιογραφικό του είναι βαρύ και ασήκωτο και στη Ρωσία όπου αγωνιζόταν έπαιρνε 1.2 εκατ. ευρώ το χρόνο «νετ» και είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί να υπογράψει με μεγάλο… σκόντο.

Ο Ισπανός Ιγνάσιο Μιγκέλ ταιριάζει επίσης στα αγωνιστικά θέλω του Γιοβάνοβιτς, το κασέ του είναι πολύ πιο βατό και κατά συνέπεια έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να υπογράψει στον Παναθηναϊκό τις προσεχείς ημέρες.

Mπορεί να έχουμε πολύ πιο σύντομα οριστικές εξελίξεις επί του θέματος. Ισως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εν αναμονή λοιπόν…

 

Μάθημα ανάπτυξης στην πίεση ψηλά απ’ τον Γιοβάνοβιτς (pics+vids)

Previous article

Η πρωτοβουλία του Σεπφ για κατ’ ιδίαν συζητήσεις στην Αυστρία – Ντύνεται στα “πράσινα”;;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.