0

Μυστήριο με Νέντοβιτς: Προτείνεται σε ομάδες Euroleague, οι όροι του συμβολαίου του

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σέρβος γκαρντ με τον Παναθηναϊκό το 2021 έχει opt-out τόσο για τους «πράσινους», όσο και για τον ίδιο τον παίκτη. Για την ακρίβεια, σε περίπτωση που το επιθυμεί το «τριφύλλι» μπορεί να βγει από το συμβόλαιο μέσα στο επόμενο τριήμερο, δίνοντάς του 100.000 ευρώ, ενώ το ίδιο μπορεί να κάνει και ο «Νέντο», που έχει προθεσμία πιθανότατα μέχρι τις 20/7. Το ποσό που υπάρχει για να «σπάσει» ο ίδιος τη συμφωνία του με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης ανέρχεται στα 300.000 ευρώ.

Οι παραπάνω όροι, λοιπόν, έχουν γίνει γνωστοί σε ομάδες της Euroleague, όπως ο Ερυθρός Αστέρας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου γνωρίζουν πως πρέπει να βρουν Σέρβους παίκτες στην αγορά και… καλοκοιτάζουν την περίπτωση του άλλοτε σκόρερ τους, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Η μπασκετική φιλοσοφία του Ντέγιαν Ράντονιτς ειδικά στο κομμάτι της άμυνας ενδέχεται να μην ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του ποιοτικού σουτέρ. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως ο Μαυροβούνιος είχε συζητήσει στο παρελθόν μαζί του για πιθανή επιστροφή στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα, η οποία δεν είχε προχωρήσει. Όμως, ο Παναθηναϊκός από την μεριά του δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει opt-out από τη συμφωνία των δύο πλευρών και πλέον το «μπαλάκι» έχει περάσει στην μεριά του Νέντοβιτς και του ατζέντη του.

Έτσι, μένει να αποδειχθεί κατά πόσο υπάρχει… έντονο πρέσινγκ από την πλευρά της ομάδας του Βελιγραδίου και τι σημαίνει αυτό για τα «θέλω» του παίκτη, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί ένα μυστήριο.

Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Καλάθη που «αγγίζει» τα τρία εκατομμύρια ευρώ!

Previous article

Όλα τα λεφτά η γκολάρα του Παλάσιος (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.