0

Αποδεδειγμένα τους τελευταίους μήνες ο Νεμάνια Νέντοβιτς δείχνει να βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό και ειδικά στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος έχει έως τώρα 14,2 πόντους κατά μέσο όρο στα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με 37% στο τρίποντο, διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Ενδεικτικό είναι το στοιχείο πως όταν ο «Νέντο» γίνεται… σκιά του εαυτού του και καταρρέει, το ίδιο συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό. Στα τέσσερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σε Κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, ο Σέρβος έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις, με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα και να γνωρίζει ισάριθμες ήττες.

  • Στις 20 Φεβρουαρίου στον τελικό Κυπέλλο, μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά με 19 πόντους και 4/8 τρίποντα, όμως η συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου ήταν απελπιστική. Πέτυχε μόλις 4 πόντους με βολές και είχε ακόμα 0/3 δίποντα και 0/7 τρίποντα, με τον Παναθηναϊκό να χάνει διαφορά 12 πόντων και να ηττάται με 81-73
  • Στις 17 Μαρτίου στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα είχε 16 πόντους με 1/2 βολές, 3/7 δίποντα και 3/9 τρίποντα σε ένα ματς που όμως είχε τελειώσει από… νωρίς και έληξε στο 101-73.
  • Στις 11 Απριλίου στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και την κανονική περίοδο ο Νέντοβιτς έβαλε μεν 18 πόντους αλλά έχοντας 3/11 τρίποντα μαζί με 4/6 δίποντα στην ήττα με 62-68.
  • Στις 11 Ιουνίου στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος ήταν ξανά άστοχος: 3/10 δίποντα και 1/5 τρίποντα με σύνολο 9 πόντους στην ήττα με 74-61.

Συνολικά σε αυτά τα… 3,5 ματς ο Νέντοβιτς σουτάρει με μόλις 21,9% στο τρίποντο, ενώ συνολικά στα τέσσερα φετινά εκτός έδρας ματς των πλέι οφ της Stoiximan Basket League με Άρη, Λάρισα και Ολυμπιακό έχει 28 πόντους (7 μ.ο.) με 5/18 δίποντα, 4/23 τρίποντα, 6/9 βολές, 7 ασίστ και 12 λάθη σε 87 λεπτά.

Βιγιαφάνιες: Οι πιθανότητες παραμονής και από τι κρίνεται το μέλλον του στον Παναθηναϊκό

Previous article

Ο… ακίνδυνος Σίβα κάνει πιο έντονο το πρόβλημα του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.