0

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της ακραίας Ασημίνας Νικολογιάννη, δίνοντας βάθος στο ρόστερ του ενόψει της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την ακραία Ασημίνα Νικολογιάννη για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την 23χρονη Νικολογιάννη που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανναξιακού.
Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος! Όροι & προϋποθέσεις |21+

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Νικολογιάννη έχει σημαντικές παραστάσεις από τη Volley league ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κύπρο (2019) και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Η Νικολογιάννη δήλωσε στο pao1908.com: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Είναι ένας Σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την υπεράσπιση των κεκτημένων και για την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή πορεία. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή τη φοβερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού».

Το βιογραφικό της:

2013-2015 Ηρακλής Κηφισιάς

2015-2018 Μαρκόπουλο

2018-2019 Ολυμπιακός

2019 Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (Κύπρος)

2019-2021 Μαρκόπουλο

2021-2022 Πανναξιακός

 

Έμεινε σπίτι του ο Ρανγκέλ: Για δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό! (Vid-Pic)

Previous article

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του για τον Παναθηναϊκό… για τον τελικό Κυπέλλου !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.