0

Ο Γιοβάνοβιτς θα είναι κάτοικος Αθήνας μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Παναθηναϊκός προέβη στην ανανέωση του συμβολαίου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι το 2024, με την ανακοίνωση να έχει συμβολικό χαρακτήρα, αφού δημοσιεύθηκε λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ενάντια στον ΠΑΟΚ.

Με το μήνυμα της ΠΑΕ να είναι σαφές. Πως είτε παρθεί το κύπελλο είτε όχι, ο Γιοβάνοβιτς κέρδισε επάξια την ανανέωση του συμβολαίου του. Το οποίο μάλιστα θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, μαζί με την αμοιβή των συνεργατών του Σέρβου κόουτς, ενώ θα υπάρχουν μπόνους για συμμετοχή στους ομίλους του Conference League, αλλά και για τους εγχώριους τίτλους.

Ούτως ή άλλως μόνο κοινό μυστικό δεν είναι πως τη νέα χρονιά το Τριφύλλι θα επιδιώξει να κάνει πρωταθλητισμό, από τη στιγμή που η ψαλίδα με τους ανταγωνιστές του έχει μειωθεί αισθητά. Και ο Γιοβάνοβιτς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει ξανά τον σύλλογο στην επιτυχία των τίτλων, αλλά και σε μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

 

Προς… πώληση ο Διούδης – «Τρέχει» για τέσσερις μεταγραφές 11αδας ο Παναθηναϊκός

Previous article

Παναθηναϊκός 2022-23: Οι αλλαγές στο ρόστερ για τη νέα σεζόν – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.