0

Ο Πραξιτέλης Βούρος ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες για τον Παναθηναϊκό και στον ΟΦΗ το έχουν λάβει σοβαρά στα υπόψιν τους αυτό.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός που μετράει ήδη μία διετία στο Ηράκλειο, έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους Κρητικούς, φέτος μάλιστα πραγματοποίησε μία πολύ γεμάτη σεζόν, μετρώντας 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ είχε και κάποια κρίσιμα γκολ στο ενεργητικό του.

Οι Κρητικοί βασίζονται στον Βούρο, όντας και ένας εκ των αρχηγών του κλαμπ. Μάλιστα τον θέλουν στο ρόστερ τους και για τα επόμενα χρόνια ως την νο1 λύση στην αμυντική τους γραμμή.

Αυτός είναι και ο λόγος που του πρότειναν επέκταση της συνεργασίας τους, μιας και το υπάρχον συμβόλαιο είναι σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς, και κάνοντάς τον έναν από τους 2-3 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας. Πρόκειται για μία πρόταση που αποτελεί υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα του ΟΦΗ, δείχνοντας στον παίκτη πόσο πολύ τον υπολογίζει.

Μένει να φανεί τι θα αποφασίσει και ο ίδιος, γνωρίζοντας πως τον παρακολουθεί και ο Παναθηναϊκός.

 

Δικό του το ΟΑΚΑ: Και με τη βούλα στον Παναθηναϊκό αφού ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία!

Previous article

Ο Δημήτρης Γκαράς αποχωρεί από το τριφύλλι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.