0

Ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Βασίλης Παυλόπουλος, τοποθετήθηκε επί του θέματος που προέκυψε με την αγωγή των 59 μελών.

Μέσω twitter, ο Βασίλης Παυλόπουλος, νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, έδωσε τις απαντήσεις του, στα ζητήματα πολλών φίλων του Τριφυλλιού, αναφορικά με την αγωγή των 59 μελών του ΑΟ, κατά της διαδικασίας με την οποία, όσοι είχαν δικαίωμα ψήφου, τάχθηκαν υπέρ της Διπλής Ανάπλασης στο πρότζεκτ του Βοτανικού.

«Καλησπέρα κ. Παυλόπουλε. Ισχύει ότι 59 μέλη του Ερασιτέχνη θα προσβάλουν τη διαδικασία της 30ης Μαρτίου; Αυτό σημαίνει και καθυστέρηση στην υπογραφή των συμβάσεων; Πόσο καιρό θα χρειαστεί για οριστική απόφαση από τα δικαστήρια; Ευχαριστώ», έγραψε ένας χρήστης.

Η απάντηση του; «Ισχύει ότι παρεμβαίνουν 59 μέλη του ΠΑΟ στη διαδικασία έγκρισης από το δικαστήριο (Εφετείο) του αποτελέσματος της ΓΣ και ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει να εγκριθεί. Η διαδικασία θα καθυστερήσει εφ’όσον το δικαστήριο δεχθεί όσα λένε. Αν όχι τότε καμία καθυστέρηση, κανένα θέμα», ενώ εκτιμά ότι… «Αντιλαμβάνεστε ότι αν κάνω νομική εκτίμηση μέσα από 10 γραμμές στο Twitter είναι σαν να υποτιμώ ο ίδιος το επάγγελμά μου. Για την οικονομία της συζήτησης όμως θα απαντήσω στο ερώτημα με ένα Όχι, αν και θέλει πολλή συζήτηση για να εξηγήσω την απάντηση αυτή».

Ενώ, ακόμη ρωτήθηκε και «Βασίλη ένα είναι το ερώτημα. Θα καθυστερήσει το γήπεδο με αυτή τη κίνηση η όχι; Τι μπορεί να κάνει ο σύλλογος για να μην περιμένουμε μέχρι του χρόνου;». Η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: «Δεν μπορεί να κάνει κάτι. Οι 59 ζήτησαν και πήραν αναβολή για την αγωγή που οι ίδιοι κατέθεσαν».

Τέλος, για το αν τα χρήματα για το γήπεδο είναι εξασφαλισμένα μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο, ο Βασίλης Παυλόπουλος έγραψε πως… «Αυτό δεν το ξέρω. Ειλικρινά».

πηγή: paopantou.gr

Χουάνκαρ: «Μου λείπει η Ισπανία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Previous article

Επίσημο: Συνεχίζει στα «πράσινα» η Ρόγκα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.