0

Οι “πράσινοι” θα πορευθούν χωρίς τεχνικό διευθυντή και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το καλοκαίρι στο «Τριφύλλι»  αποφάσισαν να πάνε σε αλλαγή πλάνου, σε ό,τι αφορά τον τρόπο που θα λειτουργεί η ομάδα. Η επιλογή ήταν να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, δίχως τεχνικό διευθυντή μετά από την δεδομένη αποτυχία του Πιέρ Ντρεοσί και των επιλογών που έκανε..Ουσιαστικά δεν «μπήκε» στην ποδοσφαιρική λογική της Ελλάδας. Η “πράσινη” ομάδα διατηρεί το “μοντέλο” που την καλύπτει..

Αυτό οδήγησε τον Γιάννη Αλαφούζο να πάρει “πάνω” του το θέμα του προπονητή. Ήταν δικιά του επιλογή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχοντας αναβαθμίσει, φυσικά, τις δικές του αρμοδιότητες. Δίνοντάς του έτσι την απόλυτη «ελευθερία» κινήσεων. Όχι, όμως, με την άνεση που υπήρχε παλιότερα, την εποχή δηλαδή όπου στην άκρη του πάγκου, βρέθηκαν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και Ανδρέα Στραματσιόνι.

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Στην φετινή σεζόν τα πράγματα έχουν “πάει” καλύτερα ή μάλλον πιο οργανωμένα. Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει καλά την ομάδα του και ξέρει πως να “κινηθεί”. Η “χημεία” που έχει αναπτύξει με τους “πράσινους” παίκτες έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Επιπλέον, ο Σέρβος τεχνικός ξέρει πως να διαχειρίζεται τα προβλήματα της ομάδας και πως πρέπει να λειτουργεί. Έχει μάθει καλά τον Παναθηναϊκό και τα όσα συμβαίνουν γύρω από τους ”πράσινους”. Υπήρξε συζήτηση και ονόματα στο τραπέζι στα υψηλά κλιμάκια ωσ σκέψη. Όμως στο τέλος της ημέρας φαίνεται ό,τι καταλήγουμε στο ίδιο σενάριο. Με μοντέλο που υπάρχει τώρα.

πηγή: paopantou.gr

Και πως να τους κερδίσεις: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι στα 44εκ. ευρώ μπάτζετ! (pic)

Previous article

Έχασε το άχαστο ο Μπεργκ (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.