0

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε τελικό Κυπέλλου αλλά και τον ημιτελικό με τον Ηλυσιακό μίλησε  η Αθηνά Παπαφωτίου.

Αναλυτικά όσα είπε

Για τον ημιτελικό: «Το μόνο που μετράει αυτή τη στιγμή είναι η νίκη. Στο πρώτο σετ μπήκαμε αρκετά αποφασισμένα. Στο δεύτερο και το τρίτο υπήρξε μία χαλάρωση, ανέβηκε κι ο Ηλυσιακός. Είναι λογικό. Για εμάς η νίκη ήταν μονόδρομος. Το ξεχνάμε. Νομίζω ότι δείξαμε τις δυνατότητές μας. Ο τελικός θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, όποια κι αν περάσει από τις δύο (σ.σ η συνέντευξη έγινε πριν τον δεύτερο ημιτελικό). Συγκεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό».

Για την προσέγγιση του αγώνα: «Σε αυτά τα ματς υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι είναι νοκ άουτ. Σε μία κακή μέρα, γνωρίζεις ότι μπορείς να έρθει η ήττα που στοιχίζει έναν τίτλο. Αυτή είναι η πίεση που υπάρχει στον θεσμό του Κυπέλλου. Εμείς από την αρχή της σεζόν κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στο Κύπελλο δεν έχει σημασία ποιος είναι απέναντί σου, πρέπει πάντα να κερδίζεις κι εμάς αυτός είναι ο στόχος μας». 

Για τον ρόλο του φαβορί που έχει ο Παναθηναϊκός στη διοργάνωση:«Γνωρίζουμε όλες πολύ καλά σε ποια ομάδα είμαστε. Γνωρίζουμε τους στόχους της ομάδας αλλά και το τι θέλει η καθεμία. Είμαστε το φαβορί το γνωρίζουμε αλλά δεν υπάρχει πίεση. Η μόνη πίεση που υπάρχει είναι αυτή του ότι θέλεις να κερδίσεις και τίποτα άλλο«.

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε τελικό Κυπέλλου: «Η συμμετοχή στον τελικό δείχνει την προσπάθεια που έχει κάνει ο σύλλογος και οι άνθρωποι του για να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο. Είναι μία ανταμοιβή για τον κόσμο που είναι πίσω από τον σύλλογο και στηρίζει την προσπάθεια. Είναι μία ανταμοιβή και για εμάς και ελπίζουμε να επισφραγιστεί με τον τίτλο. Νομίζω ότι είναι ένα παράδειγμα για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα, μεγάλες ή μικρές ότι ακόμη και με την κρίση που πέρασαν με σωστή προσπάθεια και βήμα βήμα όλα γίνονται, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει περάσει από πολλές δυσκολές καταστάσεις. Μετά από τόσα χρόνια είμαστε ξανά στον τελικό και ελπίζουμε να κάνουμε περήφανους όλους όσους βρίσκονται στον σύλλογο».

Για τον κόσμο: «Φροντίζουν να είναι πάντα δίπλα μας σε οποιοδήποτε ματς. Στον τελικό θα παίξουμε και για εκείνους όπως και για όλον τον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να πάρει ένα ντέρμπι που κρίνει πράγματα

Previous article

Ήττα για τον Παναθηναϊκό Β΄ από τον Αστέρα Βλαχιώτη με 3-1

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.