0

Θα γίνει κάποια μεταγραφή;;;

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κάποια κίνηση για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Σας παρουσιάζουμε 3+1 πρώην …γνώριμους για τους πράσινους.

ΙΦΕ ΛΟΥΝΤΜΠΕΡΓΚ

Ο Δανός πλέι μέικερ είχε αποχωρήσει εδώ και μέρες από την Μόσχα, μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Ωστόσο, δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.Αυτό δεν ισχύει πια… Όπως ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ, ο άλλοτε στόχος του Παναθηναϊκού έλυσε τη συνεργασία του με τους Μοσχοβίτες και πλέον είναι free agent.Ο Λούντμπεργκ μέτρησε 10,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ ανά ματς με τη ρωσική ομάδα, αποδεικνύοντας πως είναι ένας παίκτης που ανήκει στο επίπεδο της Euroleague.

 

ΤΖΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ

Κι αυτός βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Πρίφτη να τον γνωρίζει πολύ καλά. τελικά έμεινε στην Ούνικς και φέτος διαπρέπει στην Euroleague, όντας ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών της Λίγκας. Μετράει 10.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 2.8 κλεψίματα και 12.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση για κάθε ευρωπαϊκή ομάδα.

ΛΟΡΕΝΖΟ ΜΠΡΑΟΥΝ

Απασχόλησε τον «Εξάστερο» και πρόπερσι αλλά και πέρσι. Έφτασε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σύλλογο, όμως τελικά δεν φόρεσε την πράσινη φανέλα. Φέτος αγωνίζεται στην Ούνικς και πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, μετρώντας 13.8 πόντους, 6.1 ασίστ, 3.8 ριμπάουντ, 1.5 κλεψίματα και 17.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Το κασέ του κυμαίνεται σε επίπεδα που μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός για τον βασικό του πόιντ-γκαρντ και μένει να φανεί εάν θα υπάρξουν ξανά συζητήσεις.

ΚΟΝΕΡ ΦΡΑΝΚΑΜΠ

Εντυπωσίασε στο ελληνικό Πρωτάθλημα με την φανέλα του Ρεθύμνου και πλέον αγωνίζεται στην Euroleague, με την φανέλα της Ζενίτ. Αποτελεί έναν εξαιρετικό σουτέρ, προσφέρει σταθερά σκορ στην ομάδα του και έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην «πράσινη» περιφερειακή γραμμή. Φέτος μετράει 7.8 πόντους (με 43.8% στο τρίποντο), 1.4 ασίστ, 0.7 ριμπάουντ και 0.5 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 4.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Ανάλυση: Τι περιμένουμε να δούμε στα play off – Επειγόντως Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό!

Previous article

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να πάρει ένα ντέρμπι που κρίνει πράγματα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.