0

Με τον αέρα των 6 βαθμών διαφοράς ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε περισσότερο χαλαρός από όσο έπρεπε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός «χτύπησε» τον Παναθηναϊκό με τα δυνατά του στοιχεία. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν οι πράσινες εκμεταλλεύονται την καλή υποδοχή και το μπλοκ τους και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Στην αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που αξιοποίησε αυτά τα στοιχεία και έφτασε στο καθαρό τρίποντο.

Οι παίκτριες του Παρίζι παρουσιάστηκαν άκρως αποτελεσματικές στο σέρβις μπλοκ άμυνα και αποσυντόνισαν τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με δίδυμο ακραίων τη Γρόθες και την Κωνσταντίνου καθώς η Κύπρια βρίσκονταν σε πολύ καλή φόρμα στις τελευταίες μέρες. Παρόλα αυτά τα σερβίς του Ολυμπιακού προβλημάτισαν τις φιλοξενούμενες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό οδήγησε τον Οικονόμου σε αλλαγές.

Τα μεγάλα ράλι κατέληξαν σε μεγάλο ποσοστό υπέρ του Ολυμπιακού φανερώνοντας τόσο τη διάθεση των γηπεδούχων όσο και την ψυχολογία τους. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ αποτελεσματικός πάνω στο φιλέ και κατάφερε να… βραχυκυκλώσει το επιθετικό παιχνίδι των πρασίνων. Ο Ολυμπιακός βρήκε πολλές λύσεις από Γιώτα και Εμμανουηλίδου οι οποίες βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα. Πολλές βοήθειες βρήκε ο Ολυμπιακός και από την τριάδα Άγκοστ, Χίπε, Σάλας που πήραν συνεχόμενες επιθέσεις και με το μπλοκ του Παναθηναϊκού να μοιάζει αδύναμο η «πλάστιγγα» έγειρε υπέρ των γηπεδούχων.

Κρος και Στεπανένκο είχαν καλά διαστήματα ενώ η ενέργεια της Χαντάβα στο τρίτο σετ φάνηκε να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ξαναμπήκε στο παιχνίδι όταν πίεσε την υποδοχή των γηπεδούχων αλλά πέρα από το τρίτο σετ αυτό δεν έγινε κατά βάση. Η Παπαφωτίου προσπάθησε να βάλει στο παιχνίδι όλες τις συμπαίκτριές της αλλά η ομάδα του Παρίζι συνέχισε να βγάζει δύσκολες άμυνες ξανά και ξανά και αυτό κούρασε σε μεγάλο βαθμό το τριφύλλι.

Η παρουσία της Άγκοστ αντί της Κόστα φαίνεται να έχει δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό και κυρίως επειδή αυτό συνοδεύεται από την ανάκαμψη της Χίπε και της Σάλας. Οι πράσινες συνεχίζουν να έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Μοιάζει λογικό να έρχεται μια ήττα σε ένα δύσκολο παιχνίδι και μια σωματική και πνευματική κόπωση μετά από ένα μεγάλο σερί δύσκολων αγώνων. Ταυτόχρονα, είναι λογικό να ανεβάζει ρυθμούς ο Ολυμπιακός καθώς μέχρι τώρα δεν είχε δείξει το καλό του πρόσωπο αδικώντας τον εαυτό του. Όλα αυτά δείχνουν πως στα πλέι οφ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα είναι τα απόλυτα φαβορί και οι δύο ομάδες που έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα για να φτάσουν μέχρι το τέλος. Εάν τα πράγματα εξελιχθούν διαφορετικά αυτό θα είναι έκπληξη.

Παίρνει το ελληνικό διαβατήριο – Έρχεται “μάχη” Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού – Κίνηση ματ!

Previous article

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ19 – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ19 0-2: Ο Μπιλάλ σκόραρε ξανά και ο Παναθηναϊκός κέρδισε ξανά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.