0

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μετά τη διαιτητική «σφαγή» της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο

Οι Ράντοβιτς, Κορτές και Πέτεκ προκάλεσαν με τις αποφάσεις τους το βράδυ της Παρασκευής (4/3) στο ΟΑΚΑ και εξέθεσαν όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά και την Euroleague συνολικά. Οι τρεις ρέφερι έδειξαν τις προθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά, με τα διαδοχικά φάουλ στον Ντάριλ Μέικον και τις 9 βολές σε 7′, που σούταραν οι Ιταλοί, προτού… διασυρθούν σε όλη την Ευρώπη, κλείνοντας τα μάτια τους σε διαδοχικές, ξεκάθαρες παραβάσεις στην τελική ευθεία του αγώνα.

Η επόμενη μέρα αφήνει έντονο εκνευρισμό στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας. Η οργή αυτή δεν αφορά μόνο όσους βρίσκονται μέσα στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο, που ήταν στα… κάγκελα με τα εξόφθλαμα λάθη των τριών ρέφερι. Τόσο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στην εξέδρα, όσο και εκείνοι που σχολίαζαν τον αγώνα στα social media ήταν φανερά νευριασμένοι από τη διαιτησία της αναμέτρησης. Μάλιστα, αυτό το «κύμα αντίδρασης» εκφράστηκε και σε μηνύματα που έφτασαν σε ανθρώπους της ομάδας, τα οποία προέτρεπαν ακόμα και σε ακραίες κινήσεις, πάντα εντός αθλητικού επιπέδου.

Γεγονός είναι πως για πρώτη φορά φέτος υπάρχει τόσο μεγάλη οργή στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις διαιτητικές αποφάσεις ενός αγώνα. Βλέπετε, άπαντες θεωρούν ακατανόητο αυτό που συνέβη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων απέναντι στην Αρμάνι, καθώς οι ρέφερι ξέφυγαν από τη λογική της «βοήθειας στον ισχυρό σε όλα τα επίπεδα» και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα.

Φυσικά, τα σφυρίγματα προκάλεσαν απορίες και αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό με ποιον τρόπο και αν προτίθενται να εκφραστούν οι «πράσινοι» για όσα έγιναν. Άλλωστε, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο «τιμόνι» τους οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν συνηθίζουν να εκφράζονται δημόσια για τέτοια θέματα.

Ωστόσο, όλοι στον Παναθηναϊκό… βγήκαν από τα ρούχα τους και δεν αναφερόμαστε μόνο στους παίκτες ή τον Δημήτρη Πρίφτη, που ούτως ή άλλως ήταν έξαλλοι με όσα έβλεπαν να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους. Το «τριφύλλι» έδωσε μια μεγάλη «μάχη», πήγε να ανατρέψει το σκορ απέναντι στην 3η ομάδα της Euroleague και στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι τους στερήθηκε η νίκη απροκάλυπτα.

Δεν πάει πουθενά ο Βέλεθ!

Previous article

Οικονόμου: «Κακή ήττα – Αν υπήρχε Video Challenge θα είχαμε πάρει το δεύτερο σετ»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.