0

Καμία ντροπή!

Πιο… μαϊμου δεν έχει: Αυτή είναι η αλήθεια για το καλύτερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)

Αυτός είναι ο τίτλος του to10.gr για την βράβευση του πέναλτι του Σισέ κόντρα στον Πανιώνιο. Παραθέτουμε το άρθρο:

Το Sportbible πρόκειται για μια ξένη ιστοσελίδα η οποία ειδικεύεται σε ποδοσφαιρικές ειδήσεις, ευφάνταστα βίντεο και διάφορες ιστορίες γύρω από τον χώρο του δημοφιλέστερου αθλήματος στον πλανήτη.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος έκανε μια αναδρομή. Για την ακρίβεια αποφάσισε να μας γυρίσει πίσω 11 χρόνια σε ένα ματς… ελληνικού πρωταθλήματος. Και πιο συγκεκριμένα σε μια αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, η οποία έλαβε χώρα στις 23 Ιανουαρίου του 2011.

Ο Κώστας Μήτρογλου είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με εξαιρετική κεφαλιά στο 48′, βρίσκοντας για ακόμη μια φορά δίχτυα απέναντι στον… αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η φάση που σήκωσε αρκετή… σκόνη. Πιο συγκεκριμένα και με το ρολόι να σημαδεύει το 53΄λεπτό ο Κουμουρτζί έπεσε τάκλιν στα πόδια του Σεμπάστιαν Λέτο, με τον Αργεντινό να πέφτει θεαματικά στην περιοχή των γηπεδούχων, σε μια φάση που ο μέσος του Πανιωνίου έχει διώξει καθαρά την μπάλα.

Ο άρχοντας της αναμέτρησης Τάσος Κάκος δείχνει την άσπρη βούλα προς… έκπληξη όλων με τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης να απορούν με την απόφαση του.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα αναλάβει την εκτέλεση για το 1-1 στέλνοντας την μπάλα στον ουρανό των διχτύων, το οποίο σύμφωνα με το Sportbible είναι το καλύτερο όλων των εποχών!

Ωστόσο τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, καθώς πρόκειται για ένα πέναλτι που τα εύσημα δεν θα έπρεπε να αποδωθούν στον  σκόρερ, αλλά στον χειμερινό κολυμβητή που εμφανίστηκε στην Νέα Σμύρνη Γενάρη μήνα Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά και φυσικά στον Τάσο Κάκο ο οποίος σφύριξε ένα πέναλτι από αυτά που λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο… μαϊμού.

Μιλάνε οι Ολυμπιακοί για κάλπικα πέναλτι και βούτες;;; Το όνομα Παπουτσέλης τους λέει κάτι;;

 

Super League Interwetten: Δ.Σ. την Τετάρτη για επικύρωση βαθμολογίας και κλήρωση

Previous article

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1: Ήττα για τα φίνα κορίτσια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.