0

Σημαντική ψυχολογική βοήθεια ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην άλλαξε πολύ την βαθμολογική του κατάσταση με την νίκη του επί του Ερυθρού Αστέρα αλλά πήρε σημαντική ψυχολογική βοήθεια ενόψει της συνέχειας. Για μια ομάδα που έπαιζε με -4 παίκτες και 3/5 της βασικής πεντάδας εκτός, μια νίκη και με τον τρόπο που ήρθε είναι τεράστιας σημασίας για την ψυχολογία του συνόλου.
Πολλά προβλήματα ήταν και απόρροια ως κάποιων απουσιών (πχ τα 15 επιθετικά ριμπάουντ των Σέρβων οφείλονται εν πολλοίς και στην απουσία του Παπαγιάννη) και δεν θα σταθώ τόσο σε αυτά. Θα κρατήσω αυτά που μου έκαναν εντύπωση και ήταν τα σημαντικά λεπτά του Βασίλη Καββαδά που έδωσε λύσεις με την post παρουσία του παρά κατάφορα undersized από όποιον ψηλό δοκίμασε ο Ντέγιαν Ράντονιτς και το energy boost των Νίκου Χουγκάζ και Λευτέρη Μαντζούκα που μπορεί να μην ήταν αρκετά εύστοχοι στις λιγοστές προσπάθειες που πήρανε (2/6 αθροιστικά) αλλά έδειξαν διάθεση στην άμυνα.
Και μιλώντας για άμυνα, όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν χθες από το πράσινο επιτελείο έδειξαν αμυντική προσήλωση, η άμυνα ζώνης 2-3 με προσαρμογές που χρησιμοποίησε ο κόουτς Πρίφτης από ένα σημείο και μετά, άλλαξε την σύνθεση του αγώνα (τα 7/27 τρίποντα των Σέρβων λέει πολλά) και αποτέλεσαν την ναυαρχίδα του πράσινου στόλου που προσάραξε με ασφάλεια στις ακτές της νίκης, κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Καββαδάς και οι ευθύνες του Πρίφτη

Previous article

Παναθηναϊκός από τα παλιά… διέλυσε την ΑΕΚ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.