0

Η 25η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται την Κυριακή (27/2) με το ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την περασμένη αγωνιστική και έπεσαν στην 5η θέση βάζοντας σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους στα play offs. Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» που είναι σταθερά στην 3η θέση σημείωσαν νίκη ηρεμίας επί του ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν να «χτίσουν» ψυχολογία και νοοτροπία τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και στο μεγάλο ματς που ακολουθεί μεσοβδόμαδα με τον ΠΑΟΚ.

 

Για τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Επίσης οι Μακέντα, Λούντκβιστ και Αγιούμπ είναι εκτός συνεχίζοντας τη θεραπεία τους. Στην αποστολή που περιλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ

Οικονόμου: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Previous article

ΔΕΚΑ – Παναθηναϊκός 71-54 με 32 πόντους από τον Σαμουντούροβ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.