0

H τρέλα του Γιώργου Παπαγιάννη για να παίξει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Παναθηναϊκό που για μία ακόμα φορά απέδειξε στην πράξη πως η Εθνική Ομάδα είναι πάνω απ’ όλους και απ’ όλα.

Ο… μισός Παναθηναϊκός, ο χιλιοταλαιπωρημένος Παναθηναϊκός χθες το βράδυ κατάφερε να πάρει μι πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Μια πολύ σημαντική νίκη όχι για αγωνιστικούς/βαθμολογικούς λόγους, αλλά για λόγους κύρους και ψυχολογίας. Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός, στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Βελιγράδι, είχε πραγματοποιήσει μία εκ των χειρότερων φετινών του εμφανίσεων και οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη (όσοι ήταν σε θέση να αγωνιστούν) ήθελαν να δώσουν απαντήσεις. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός ήθελε και να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη διοργάνωση για να αρχίσει να «χτίζει» αυτοπεποίθηση. Και τα πέτυχε όλα….

Αυτό όμως δεν είναι το σημαντικότερο της χθεσινής βραδιάς. Το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα φορά απέδειξε στην πράξη την αγάπη του, την απόλυτη στήριξη και την απόλυτη αφοσίωσή του στην Εθνική Ομάδα. Ο τσακισμένος από τα προβλήματα Παναθηναϊκός, ανήμερα αγώνα της ομάδας, αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να δώσει το ελεύθερο στον Γιώργο Παπαγιάννη να βγάλει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και να φορέσει αυτή με το Εθνόσημο, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα «παράθυρα» της FIBA.

Ο Παπαγιάννης βρέθηκε στον αγώνα του κλειστού των Λιοσίων, έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην νίκη επί της Τουρκίας που αλλάζει τα δεδομένα στον όμιλό μας και αμέσως μετά έκανε… σπριντ για να βρεθεί και στο ΟΑΚΑ. Εκεί όμως μπήκε… απαγορευτικό.

 

Ο Έλληνας σέντερ εκδήλωσε εντόνως την επιθυμία του να παίξει και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά στον Παναθηναϊκό (αν και τον δήλωσαν για τυπικούς λόγους) ήταν ανένδοτοι. Δε θα μπορούσαν ν ρισκάρουν την σωματική ακεραιότητα του παίκτη τους σε καμία των περιπτώσεων. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Πάντα και ανεξαρτήτως συνθηκών στην υπηρεσία της Εθνικής ομάδας.

Άλλη η αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού, άλλη του Ολυμπιακού

Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τα όσα έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια από τον «αιώνιο» αντίπαλο του Παναθηναϊκού. Τον Ολυμπιακό. Μπορεί να διανύουμε περίοδο που είναι στη… μόδα η νέα διοίκηση της ΕΟΚ και οι «ισαποστάκιδες» να κάνουν καθημερινό σόου σε ραδιόφωνα και sites όμως η αλήθεια είναι άλλη. Μπράβο στον Ολυμπιακό που μία μέρα μετά έδωσε τους παίκτες του στην Εθνική και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην νίκη επί της Τουρκίας. Αλλά, προσωπικά, θα ήθελα να το δω και ανήμερα αγώνα. Αν η αντιμετώπιση θα ήταν η ίδια.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-1: Ασταμάτητο τραίνο!

Previous article

Οικονόμου: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.