0

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο σημαντικό ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ με μία σημαντική απουσία.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αφήνει εκτός της 22μελούς αποστολής τους ανέτοιμους Λούκας Βιγιαφάνιες και Ζοζέ Μαουρίσιο.

Ο Σέρβος κόουτς θα στερηθεί δύο σημαντικούς παίκτες, με τον Αργεντινό ειδικά να αποτελεί την… κολώνα του σε όλα τα τελευταία παιχνίδια.

Τι θα επιλέξει την Κυριακή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν το γνωρίζουμε. Αν, δηλαδή, στη θέση του «Βίγια» θα βάλει τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, στον οποίο έχει δώσει ελάχιστα ματς με την ιδιότητα του βασικού στον β΄ γύρο ή τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90λεπτο.

Το σίγουρο είναι ότι, αν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι απολύτως έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες, θα τον δούμε και βασικό στα πλέι οφ ή και στους ημιτελικούς με τη Λαμία. Όχι σε όλα τα παιχνίδια, αλλά σιγά σιγά θα επιστρέψει και θα αποτελέσει την καλύτερη… μεταγραφή!

 

Ο ορισμός του παίκτη – παράδειγμα στον φετινό Παναθηναϊκό

Previous article

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος θα πρέπει να δώσουν άμεσα ΕΠΙΣΗΜΕΣ απαντήσεις για τον Βοτανικό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.