0

Ο Κώστας Μπακογιάννης ενημέρωσε τις κορυφαίες «αντίπαλες» παρατάξεις του Δήμου επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Ποια η θέση τους.

H Πέμπτη είναι μια σημαντική ημέρα για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού αφού στις 11 π.μ. ο Κώστας Μπακογιάννης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιάσει τις συμβάσεις του Δήμου Αθηναίων με Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς και την ΑΕΠ Ελαιώνα για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Θα δεχθεί ερωτήσεις και θα απαντήσει για όλα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σήμερα ο κ. Μπακογιάννης επιχείρησε προσπάθεια για «όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση του Δημοτικού Συμβουλίου» στο μεγάλο έργο.

Ο Δήμαρχος κάλεσε τους εκπροσώπους των τριών άλλων μεγάλων παρατάξεων (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ) και τους ενημέρωσε τόσο για τις συμβάσεις όσο και για τη χρηματοδότηση του έργου. Σκοπός του, όπως προαναφέραμε, να δημιουργήσει μία «γέφυρα» συναίνεσης η οποία την ερχόμενη Τετάρτη να «φανεί» και στην ψηφοφορία του Δημοτικού Συμβουλίου για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του ΚΚΕ ήταν (όπως από την αρχή) αντίθετη και εκείνη του ΚΙΝΑΛ πιο… θετική από την «ουδέτερη προς το αρνητική» θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Τετάρτη όταν οι συμβάσεις θα πάνε προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Μπακογιάννης ήταν σταθερός σε εκείνο που από την αρχή είχε διαμηνύσει: την προσπάθεια για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση του Δημοτικού Συμβουλίου για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Ιδού και η σχετική ανάρτηση στο Instagram του Δημάρχου Αθηναίων:

Ντεν Ντρις: «Πιστεύω ότι μπορούμε»

Previous article

Tι θα πληρώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Βοτανικό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.