0

Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Κουτσιαύτη να ορίζεται σε 7 παιχνίδια μετά την διαγραφή του από την ΕΠΣ Άρτας!

Τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό Πρωτάθλημα ξεπερνούν κάθε φαντασία, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να ορίζει σε 7 αναμετρήσεις τον Κουτσιαύτη, που διαγράφηκε με ομόφωνη απόφαση από την ΕΠΣ Άρτας!

Παρά την διαγραφή του, ο Έλληνας ρέφερι βρέθηκε στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, στο ματς Άρης – Λαμία (ως 4ος), στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (ως 4ος) και στο Αστέρας – ΠΑΣ Γιάννινα (στο VAR).

Την 22η αγωνιστική έμεινε εκτός ορισμών, ενώ στην συνέχεια ήταν 4ος στο ματς του Απόλλωνα με τον Παναιτωλικό αλλά βρέθηκε και στο Παναθηναϊκός – Λαμία, εκεί όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0.

Τέλος, την περασμένη αγωνιστική ήταν πρώτος διαιτητής του ματς της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να εκδίδει ανακοίνωση και πριν αλλά και μετά το ματς!

Τέλος οι μάσκες από τους εξωτερικούς χώρους – Συνεδριάζουν σήμερα οι ειδικοί

Previous article

Αυτός είναι ο ρόλος του Γιοβάνοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.