0

Από ποιους τα άκουσε…χοντρά ο 27χρονος μέσος του «τριφυλλιού» και γιατί στρέφει τις κεραίες του προς τη χώρα των τουλίπων;

Μετά «βαΐων και κλάδων» ήρθε ο Γιόσεφ Αγιούμπ στην Ελλάδα τον Γενάρη του ΄20 για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας και των φίλων του «τριφυλλιού».

Ο Ολλανδο-Μαροκινός μέσος δεν έκανε κι ούτε προβλέπεται να κάνει απόσβεση της μεταγραφής του κι ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει φτάσει στο σημείο να μετρά όλες κι όλες 2 συμμετοχές με τους «πράσινους», ενώ έπαιξε 2 ματς και με την δεύτερη ομάδα.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για 22 λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 6 Φεβρουαρίου και 63 λεπτά τρεις ημέρες αργότερα (9/2) στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παρεμπιπτόντως μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αγιούμπ υπήρξε   ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που τα άκουσαν πιο…χοντρά από τους περίπου 40 οπαδούς της ομάδας που εμφανίστηκαν στο Κορωπί μετά την επιστροφή της αποστολής από την Καρδίτσας.

Μια φορά ο Αγιούμπ ασφαλώς κι έχει εμπεδώσει προ πολλού πως δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό, παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄23.

Γι΄αυτό και σε συνεργασία με τον εκπρόσωπό του ψάχνονται ήδη για νέα ποδοσφαιρική…στέγη με ορίζοντα καλοκαιριού κι ενώ έχουν γίνει διερευνητικές κρούσεις προς την πρώην ομάδα του την Ουτρέχτη, καθώς κι άλλα ολλανδικά κλαμπ κι όχι μόνο.

 

Έξι ομάδες παλεύουν για τρεις θέσεις στον «ήλιο» των πλέι οφ!

Previous article

Πρόβλημα με Βιγιαφάνιες!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.