0

Υπάρχει λύση;;;

Μπορεί να έχει σκοράρει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο ο Καρλίτος, ωστόσο εντοπίσαμε την “αχίλλειο πτέρνα” του. Ο Ισπανός επιθετικός έχει σκοράρει 17 γκολ στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Καρλίτος έχει σκοράρει με το δεξί, με το αριστερό, εντός, εκτός περιοχής, με λόμπα στον τερματοφύλακα και με κεφαλιά. Όμως χρειάζεται να “ξεκλειδώσει” την επόμενη πίστα. Ποια είναι αυτή; Γκολ με εκτέλεση πέναλτι. Ο Ισπανός έχει την ευκαιρία δύο φορές ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Δεν έχει σκοράρει με πέναλτι στον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος

Το προηγούμενο πέναλτι του Ισπανού

Η πρώτη φορά ήταν στις 24 Οκτωβρίου του 2020, στο ντεμπούτο το Λάζλο Μπόλονι. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενούσε τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας ήταν στο 0-0 και το “τριφύλλι” στο 55′ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση του την ανέλαβε ο Καρλίτος, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστικήν είχε ανοίξει τον λογαριασμό του στα γκολ.

Ο Γκαραβέλης απέκρουσε το πέναλτι του Ισπανού. Όμως ο Καρλίτος ένα λεπτό αργότερα πήρε την εκδίκηση του, καθώς σκόραρε και άνοιξε το σκορ. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 1-1.

Ο Καρλίτος εκτελεί το πέναλτι κόντρα στον Βόλο

Το επόμενο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ισπανός ήταν το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ και οι “πράσινοι” έψαχναν την ισοφάριση. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι στο 69”.

Οι ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” αποφάσισαν να αφήσουν τον Καρλίτος να εκτελέσει την “εσχάτη των ποινών” προκειμένου να τονώσουν το ηθικό του. Κάτι αντίστοιχο είχε πράξει και ο ίδιος. Είχε αφήσει τον Βιτάλ και τον Παλάσιος να χτυπήσουν πέναλτι απέναντι στον Βόλο και στον Ιωνικό, αντίστοιχα. Παρότι θα είχε την ευκαιρία να κάνει χατ τρικ με τον Βόλο και να έβαζε 4 γκολ στον Ιωνικό.

Το πέναλτι του Καρλίτος κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Ισπανός ψάχνει το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα για το 2022 και οι συμπαίκτες του θέλησαν να τον βοηθήσουν. Ωστόσο ο Γιάννης Ανέστης έπεσε στην σωστή γωνία και αποσόβησε την ισοφάριση για την ομάδα του.

 

 

πηγή: paopantou.gr

Η βαθμολογία της Super League

Previous article

Στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός για το πρώτο βήμα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.