0

Ο τεχνικός διευθυντής όχι μόνο θα μπορούσε να βοηθήσει το προπονητικό τιμ σε ζητήματα επιλογών, αλλά και να επιβληθεί επί του προπονητικού τιμ αν εκείνος αξιολογούσε πως ήταν απολύτως απαραίτητες κάποιες κινήσεις.

Το καλοκαίρι ούτε λόγος για νέος σέντερ φορ. Πήρε δυο παίκτες την τελευταία εβδομάδα (Παλάσιος και Βιτάλ). Δεν πήρε βασικό στόπερ και «κανονικό» αναπληρωματικό αμυντικό χαφ διότι είχε «λανθασμένη» πληροφόρηση ως προς το χρόνο επιστροφής των Σένκεφελντ – Κουρμπέλη. Ας το δεχθούμε με πολλούς αστερίσκους. Ειδικά για τη θέση του αμυντικού μέσου. Διότι ο θαυμάσιος και καθοριστικός Ρουμπέν παρουσιάζει εμφανή κάμψη εδώ και ένα μήνα, εφόσον είναι ο πιο καταπονημένος απ’ ολους μαζί με τον Χουάνκαρ (δεν πήρε ούτε αναπληρωματικό αριστερό μπακ που να «πιστεύει»).

. Οι ανάγκες ήταν δεδομένες και εμφανείς. Τελικά αποκτήθηκε μόνο ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ακόμα και μετά τον τραυματισμό του Φεντερίκο Μακέντα, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αποκτήσει σέντερ φορ πιο… γκολτζή από τους Καρλίτος – Ιωαννίδη. Υπήρχαν δυο – τρεις αξιόλογες περιπτώσεις! Ομως κίνηση δεν έγινε. Σημαντικό «ελαφρυντικό»: ο Παναθηναϊκός λειτουργεί χωρίς τεχνικό διευθυντή. Ο τεχνικός διευθυντής όχι μόνο θα μπορούσε να βοηθήσει το προπονητικό τιμ σε ζητήματα επιλογών, αλλά και να επιβληθεί επί του προπονητικού τιμ αν εκείνος αξιολογούσε πως ήταν απολύτως απαραίτητες κάποιες κινήσεις.

Αλλάζει «χέρια» ο ΣΚΑΙ…

Previous article

Δεν έχει λύσει ακόμα το πρόβλημα κόντρα στις κλειστές άμυνες!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.