0

Ο Παναθηναϊκός μόλις σε ένα από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη, ενώ βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Την δέκατη του ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα, μιας και ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Γι΄ άλλο ένα ματς το τριφύλλι δεν κατάφερε να αντιδράσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Αυτό πλέον έχει γίνει συνήθεια και δεν είναι τυχαίο ότι οι πράσινοι έχουν καταφέρει να πετύχουν σε νίκη με ανατροπή μόλις σε ένα ματς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (Λαμία – Παναθηναϊκός 1-3). Μάλιστα, μόλις σε άλλο ένα έχουν βγάλει κάποια αντίδραση. Συγκεκριμένα, στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο το τριφύλλι είχε ισοφαρίσει με γκολ του Μαουρίσιο, όμως γνώρισε την ήττα και πάλι.

Οι πράσινοι έχουν συνολικά δέκα ήττες στο πρωτάθλημα και σε καμία από αυτές δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, όταν ο αντίπαλος πήρε κεφάλι στο σκορ. Είναι λες και οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς  παθαίνουν… μπλακ άουτ κάθε φορά που δέχονται γκολ και δεν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα του αγώνα. Θα πει κάποιος ότι σε κάποια από τα τελευταία ματς η διαιτησία έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα, αλλά αυτό που αναλύεται, συμβαίνει από την αρχή της σεζόν και δεν έχει αλλάξει.

Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα ότι οι οκτώ από τις δέκα ήττες που έχει το τριφύλλι είναι στο γκολ, κάτι που σημαίνει ότι εάν έβρισκε έστω το γκολ της ισοφάρισης θα μπορούσε να είχε μειώσει κατά πολύ τον μεγάλο αυτό αριθμό ηττών.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσει και να βρει λύση άμεσα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και συνδέεται άμεσα με το γεγονός ότι η ομάδα παίρνει το απόλυτο μηδέν από τις παίκτες που μπαίνουν στο αγωνιστικό χώρο. Αυτό πρώτον πρακτικά σημαίνει ότι το τριφύλλι δεν έχει βάθος πάγκο και δεύτερον συνδέεται άμεσα με τις επιλογές του Σέρβου προπονητή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ειδικά μάλιστα στη φάση που μπαίνει πλέον η σεζόν, οι πράσινοι οφείλουν να αντιδρούν ακόμα και αν βρίσκονται πίσω στο σκορ. Ακόμα και αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζαν.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις ήττες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα:

ΠΑΣ – Παναθηναϊκός 1-0

Άρης – Παναθηναϊκός 1-0

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-3

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-0

Βόλος – Παναθηναϊκός 3-1

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-1

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 3-2

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 1-0

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης MVP της 14ης αγωνιστικής

Previous article

Ριντ και Χολμς MVP της 13ης Αγωνιστικής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.