0

Τι χρειάζεται το ”τριφύλλι” για να ”κλειδώσει” την 6αδα.

Αν το ”τριφύλλι” έφευγε με τους 3 βαθμους της νίκης από το Αγρίνιο τότε θα είχε σιγουρέψει την είσοδο του στα play-off. Έχουν απομείνει δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός την άλλη Κυριακή θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ και στην συνέχεια θα αγωνιστεί στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Τι χρειάζεται το ”τριφύλλι” για να ”κλειδώσει” την 6αδα

Οι ”πράσινοι΄΄ έχουν μαζέψει 36 βαθμούς εως τώρα. Με μία νίκη στα επόμενοα δύο ματς θα μπουν και τυπικά στα play-off με σκοπό να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην Ευρώπη. Το θετικό έιναι ότι σε πιθανή ισοβαθμία με ΠΑΣ Γιάννινα ή Άρη το ”τριφύλλι” έχει το πάνω χέρι.

Ενώ το αρνητικό είναι ότι μειονεκτεί σε πιθανή ισοβαθμία με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Εκρέμμουν οι υποθέσεις του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα, σχετικά με τους βαθμούς. Ο Άρης ευελπιστεί να πάρει πίσω τους 6 βαθμούς του που είχε χάσει στο ξεκίνημα της σεζόν. Επίσης εκρεμμεί η τιμωρία 6 βαθμών του ΠΑΣ Γιάννινα.

πηγή: paopantou.gr

Του κόστισε (και) η διαχείριση του Παπαπέτρου!

Previous article

Tο οικοδόμημα του Παναθηναϊκού άρχισε πλέον να γέρνει επικίνδυνα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.