0

Η νέα εποχή που οραματιζόταν ο Βαγγέλης Λιόλος ξεκίνησε έτσι όπως ΟΛΟΙ περίμεναν!


Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παρκέ, πάτησε τον αντίπαλό του για 30 λεπτά παρά τα αίσχη που δεν τους άφησαν να πάρουν διαφορά 20 πόντων, αλλά στο τέλος λύγισε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνημε με τρίποντο του Ντάριλ Μέικον για το +9 του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Ο Αμερικανός πήρε την… μπαγκέτα από τον Νέντοβιτς και με τη βοήθεια των τρομερών Ουάιτ, Παπαγιάννη και Έβανς έστειλαν τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά στο +12 στο 25′ (59-47).

Κάπου εκεί ξεκίνησε η πριονοκορδέλα από τον Φούφη και πάλι που ανακάλυψε τρίτο φάουλ του Παπαγιάννη σε τρομερή τάπα στον Φαλ! Η διαιτητική τριάδα έκανε ότι μπορούσε για να μην ξεφύγει η διαφορά στους 20 πόντους, γιατί για εκεί ήταν με το τρομερό μπάσκετ που έπαιζε ο Παναθηναϊκός και τα κατάφερε έχοντας 6-1 φάουλ στο δεκάλεπτο (το δεύτερο του Ολυμπιακού δόθηκε 4,7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος).

Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να είναι με το φτωχό βάσει εικόνας 67-58 και στο τέταρτο δεκάλεπτο το έργο του Φούφη έπιασε τόπο. Ο Ολυμπιακός έριχνε ξύλο στην άμυνα, φάουλ δεν δινόταν, οι κατοχές δινόντουσαν ανάποδα από τον Φούφη ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς πόντο για 7:30 λεπτά και οι ερυθρόλευκοι με σερί 15-0 πήραν το προβάδισμα 67-73 και πλέον έχοντας και ψυχολογία έφτασαν στη νίκη με MVP τον Φούφη και την παρέα του, με… βοήθειες από Ουόκαπ, Ντόρσεϊ και ΜακΚίσικ.

Πηγή: onsports.gr

 

Ο Παναθηναϊκός σκόραρε στην τέταρτη περίοδο μόνο με βολές!

Previous article

Πρίφτης: «Δύσκολη στιγμή, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.