0

Το στόρι του Χρήστου Σέχου στον Παναθηναϊκό είναι μεγάλο και ουσιαστικά, αρχίζει απ’ όταν ο Γιώργος Δώνης τον προβιβάζει στην πρώτη ομάδα.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Σέχου. Ο 22χρονος επιθετικός αναδείχθηκε στην ακαδημία του Τριφυλλιού, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 και πρόλαβε να αγωνιστεί δύο φορές στην πρώτη ομάδα, μία στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Στην τρέχουσα περίοδο στελέχωνε τον Παναθηναϊκό Β. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Με την παραπάνω ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας του με τον Σέχου, στις 11 Ιανουαρίου του 2022. Η αποχώρηση του νεαρού επιθετικού δεν ήρθε ξαφνικά, αλλά ήταν αποτέλεσμα συγκεκριμένων περιστατικών που είχαν λάβει χώρα στον Παναθηναϊκό Β’. Ο Σέχου είχε έρθει σε ρήξη με κάποιους συμπαίκτες του, τα πράγματα είχαν ξεφύγει μάλιστα σε ένα σημείο, με αρκετούς να τον κοιτάζουν από τότε με… μισό μάτι. Ο πρώην παίκτης των «πράσινων» πήρε μία… άτυπη εκδίκηση σήμερα (9/2). Κι αυτό, γιατί με δικό του γκολ ο Παναθηναϊκός Β’ έχασε από το Αιγάλεω με σκορ 1-0, αναγκάζοντάς τον σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Το στόρι του Χρήστου Σέχου στον Παναθηναϊκό είναι μεγάλο και ουσιαστικά, αρχίζει απ’ όταν ο Γιώργος Δώνης τον προβιβάζει στην πρώτη ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός έλεγε ανοιχτά μάλιστα τότε ότι ο 21χρονος άσος έχει τεχνική που δεν συναντάς σε συχνά σε φορ, ειδικά με το δικό του ύψος (σ.σ. 1.89), παρομοιάζοντας τον μάλιστα με τον Κώστα Μήτρογλου στα καλά του! Τελικώς, ο Σέχου δεν μακροημέρευσε ποτέ στο «τριφύλλι», καθώς μετά το πέρασμά του (ως δανεικός) από Μπολόνια και Απόλλων Λάρισας, αφέθηκε τον Γενάρη ελεύθερος. Δοκιμάστηκε στον ΠΑΣ, αλλά εν τέλει κατέληξε στο Αιγάλεω.

Δεν μπορούσε να παίξει ο Αθανασακόπουλος αντί του Αγιούμπ;

Previous article

Τα δάκρυα λύτρωσης του Κουρμπέλη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.