0

Ο μικρός πήρε αρκετό χρόνο στη Βαρκελώνη, με τον Πρίφτη να μη διστάζει να του δώσει χρόνο, χώρο και plays πάνω του.

Ας μη γελιόμαστε. Η χρονιά ως προς την Euroleague είναι από καιρό χαμένη για τον Παναθηναϊκό. Από πολύ νωρίς δεν μπόρεσε η ομάδα να ακολουθήσει έστω ένα πλασάρισμα στη δεκάδα και μοιραία, αυτό έχει επηρεάσει άπαντες στο τμήμα. Προφανώς και προσπαθούν όλοι για το καλύτερο δυνατό, αλλά στην πράξη αυτό τις περισσότερες φορές δεν είναι αρκετό.

Σε αυτή λοιπόν τη συνθήκη που έχει διαμορφωθεί, ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει και κάποια θετικά για την επόμενη ημέρα. Ένα από αυτά, είναι και ο Λευτέρης Μαντζούκας. Ο μικρός και στη Βαρκελώνη πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, με τον Δημήτρη Πρίφτη να του δίνει και συγκεκριμένα plays στην επίθεση. Ο ίδιος πάλεψε κάθε φάση και σε σχέση με άλλες φορές, έδειξε να είναι λιγότερο «ψαρωμένος».

Για να έχει μέλλον, ο Παναθηναϊκός πρέπει να διαθέτει Έλληνες πρώτης γραμμής. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν γίνει άλλωστε και οι επενδύσεις σε Μαντζούκα-Χουγκάζ. Ο πρώτος ήδη συλλέγει εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο αυτή τη χρονιά, προκειμένου του χρόνου να είναι ακόμα πιο έτοιμος για μεγαλύτερο ρόλο. Γιατί τη νέα περίοδο, ο Μαντζούκας θα έχει αυξημένο ρόλο στο ροτέισον του Πρίφτη, με βάση το πλάνο του τρέχει από το κλαμπ για την εξέλιξή του.

Ο Γιοβάνοβιτς «σκανάρει» τους ελεύθερους για μια πιθανή έκπληξη!

Previous article

Ο Καραντώνης μπορεί να παραπέμπεται αλλά τη δουλειά του την έκανε…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.