0

Τα σχόλια των «πράσινων» οπαδών

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως ο κόσμος είναι έξαλλος με την άθλια διαιτησία του Καραντώνη, με το αγωνιστικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα και τα «πυρά» να στρέφονται στην διοίκηση, που δεν έχει καταφέρει να προστατέψει την ομάδα.

«Η διαιτησία μας γύρισε στα χρόνια της παράγκας. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Βιτάλ μόνο στημένος πρέπει να είσαι για να μην το δώσεις. Είναι πεντακάθαρο πέναλτι, ανατροπή μέσα στην περιοχή και δίνει φάουλ. Κουτουλιά του Σελίμοβιτς που δεν δόθηκε τίποτα & αγκωνιά του Τσιλιανίδη στον Χουάνκαρ. Το γκολ του Παλάσιος μόνο στημένος βοηθός μπορεί να το ακυρώσει. Όχι κάρτα, ούτε φάουλ δεν ήταν του Βιγιαφάνιες. Σήμερα όλοι κατάλαβαν για το σχέδιο για να μη βγει ο ΠΑΟ Ευρώπη».

«Για όσους δεν έχουν καταλάβει, ο Άρης πρέπει ο κόσμος να χαλάσει να βγει Ευρώπη...».

«Αν παρατηρήσει κανείς λίγο πιο προσεκτικά τον Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις μετά το ματς, θα αντιληφθεί πως ήταν πολύ ταραγμένος, σχεδόν τα είχε χαμένα, ζορίστηκε πολύ για να μιλήσει. Δεν τον είχα ξαναδεί έτσι. Λογικό μετά από όλα όσα έγιναν στον αγώνα».

«Είτε δεν μπορούμε, είτε δεν θέλουμε να προστατέψουμε την προσπάθεια των παιχτών μας. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Εξάλλου, αυτό αποτελεί το διαχρονικό πρόβλημα του τμήματος αυτού εδώ και δεκαετίες. Ποτέ και κανείς (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν το προστάτεψε».

«Βασικά, και χωρίς καθόλου πλάκα, από το ματς έχω πλέον μία απορία σχετικά με τους κανονισμούς: Αν ο Ντουρμισάι δεν επηρεάζει τον Μπρινιόλι στη φάση του 1-1, τότε πότε ένας επιθετικός επηρεάζει έναν τερματοφύλακα; Μόνο αν του δέσει τα μάτια;».

Το πιο εξοργιστικο απ όλα είναι να βλέπεις Παναθηναϊκούς να λένε “ας βάζαμε το 3ο να μην χάναμε”!!! Εξάλλου γιατί να μας κόφτει αν υποστήκαμε σφαγή; Να το παίξουμε υπεράνω μας ενδιαφέρει. Άνιωθοι».

«Όλοι στέκεστε στο πέναλτι που δεν μας έδωσε και στην ανύπαρκτη κόκκινη στον Βίγια. Έχουν γίνει πολλά περισσότερα από αυτά.Πχ ποιός πρόσεξε τη γονατιά του Βούρου στην πλάτη του Αλεξανδρόπουλου που θα ήταν και δεύτερη κίτρινη; Δεν έδωσε καν φάουλ!».

Τενερίφη – Παναθηναϊκός 3-0: Ήττα και αποκλεισμός

Previous article

«Άλκης» φώναξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού πριν το ματς με την Τερουέλ (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.