0

Τι έφταιξε;

Το όνειρο της σταδιοδρομίας με τα πράσινα είχε θαμπώσει για τον Μποζούκη κι ας είχαν περί πολλού το αριστερό του πόδι αρκετοί προπονητές που εργάστηκαν στο Κορωπί, σίγουρα μέσα σε αυτούς και ο Δώνης. Τι έφταιξε τότε; Ποιος ξέρει. Το βέβαιο είναι πως η νέα γενιά του ΠΑΟ κάπου χάνει τον προσανατολισμό της. Που είναι αλήθεια ο Χατζηγιοβάνης; Θα τον ξαναδούμε στον Παναθηναϊκό; Μπορεί αυτό να συμβεί σήμερα στο Ηράκλειο. Πως αποχώρησε για την Ολλανδία ο Καμπετσής; Γιατί παραχωρήθηκε ο Εμμανουηλίδης; Θυμάστε αλήθεια τον Ζαγαρίτη, τον Κότσαρη, τον Βαγιαννίδη, ή τον Αποστολάκη; Όλοι τους ατόφια ταλέντα.

Ναι, δεν γίνεται να παίξουν όλοι, αδύνατο να ξεπεταχθούν οι πάντες, εδώ όμως κάτι δεν πηγαίνει όπως το επιθυμούν οι αρμόδιοι. Φυσικά και στην εξίσωση πρέπει να μπει και η παράμετρος των σειρήνων από το εξωτερικό που παίρνουν τα μυαλά των νεαρών, τους ξελογιάζουν  και τους υπόσχονται χρήματα πολλά και λούσα. Κακώς. Ωστόσο με τη φυγή του Μπουζούκη, το άδοξο φινάλε της παρουσίας του στο Κορωπί, λες και κλείνει ένας κύκλος. Μια γενιά που δεν έδωσε όσα μπορούσε  και λίγο ή πολύ, δεν ποντάρουν πάνω της. Κακώς. Έχουν και οι ιθύνοντες τις δικές του ευθύνες για την εξέλιξη.

Την Κυριακή 6/2 το Παναθηναϊκός – Άρης

Previous article

Η βαθμολογία της Euroleague

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.