0

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν μπροστά στο σκορ, αλλά η ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Βιγιαφάνιες από τον Καραντώνη άλλαξε τα δεδομένα του ματς.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν πολύ καλός σήμερα, αλλά μέχρι την αποβολή του Βιγιαφάνιες τον ήλεγχε. Ο Καραντώνης λοιπόν με την γενικότερη τραγική διαιτησία του έκανε τους παίκτες της ομάδας να χάσουν την  ψυχραιμία τους και μετά η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα.

Μπρινιόλι: Ο Μπρινιόλι δέχτηκε τρία τέρματα σήμερα. Στο πρώτο δεν έχει μεγάλη ευθύνη, αλλά ίσως θα μπορούσε να καθαρίσει την φάση νωρίτερα. Στο δεύτερο η κεφαλιά ήταν στο όριο της περιοχής και έπρεπε να αντιδράσει πιο σωστά. Όσον  αφορά το τρίτο δεν φέρει ευθύνη.

Βαθμός: 4

Χουάνκαρ: Ο Χουάνκαρ πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση σήμερα. Πιστώνεται βέβαια το 2-1 του Παναθηναϊκού, καθώς έκλεψε την μπάλα και έδωσε πάρε- βάλε στον Παλάσιος. Βέβαια θα μπορούσε να είχε κερδίσει και μια αποβολή, αν ο Καραντώνης έβλεπε  την αγκωνιά του Τσιλιανίδη  εκτός φάσης στο δεύτερο ημίχρονο.

Βαθμός: 5

Βέλεθ: Κακή εμφάνιση από τον Φραν Βέλεθ σήμερα. Δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του και φέρει ευθύνη στο γεγονός ότι οι πράσινοι δέχτηκαν τρία τέρματα.

Βαθμός: 4

Σένκεφελντ: Και ο Μπαρτ Σένκεφελντ έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις του. Ο Ολλανδός δεν κατάφερε να προστατεύσει την εστία του τριφυλλιού. Αρνητικό το πρόσημο.

Βαθμός: 4

Σάντσες: Ο Φακούντο Σάντσες πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση σήμερα. Ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο φαινόταν να έχει χάσει και αυτός την ηρεμία του.

Βαθμός: 5

Πέρεθ: Μέτριος ο Ισπανός σήμερα. Δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής που είδαμε στα προηγούμενα ματς. Σίγουρα έφαγε πολλές κλωτσιές και η αποβολή στο τέλος έκανε και αυτόν να χάσει το μυαλό του.

Βαθμός: 4

Μαουρίσιο: Ο Μαουρίσιο δεν βοήθησε τους πράσινους όσο θα έπρεπε και όσο έχει δείξει ότι μπορεί. Έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Βαθμός: 4

Βιγιαφάνιες: Προσπάθησε αλλά και αυτός δεν κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Άδικη η δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε.

Βαθμός: 5

Παλάσιος: Ο Παλάσιος έκανε ότι μπορούσε σήμερα. Πέτυχε το γκολ και ήταν κινητικός. Αν δεν ήταν ο Καραντώνης θα ήταν ο χρυσός σκόρερ της ομάδας.

Βαθμός: 6

Καρλίτος: Μέτρια εμφάνιση από τον Καρλίτος. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει και έμοιαζε τελείως αποκομμένος.

Βαθμός:4

Βιτάλ: Ο Ματέους Βιτάλ ήταν για άλλο ένα ματς κακός. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα όσο θα έπρεπε και όσο θα ήθελε.

Βαθμός: 3

Αλεξανδρόπουλος: Μπήκε και δεν βοήθησε καθόλου. Δεν έδωσε καθόλου ηρεμία και έκανε πολλές βιαστικές κινήσεις.

Βαθμός:4

Ιωαννίδης: Κακός ο Φώτης Ιωαννίδης. Είχε μια χρυσή ευκαιρία στις καθυστερήσεις αλλά την πέταξε στα σκουπίδια.

Βαθμός: 3

Αϊτόρ: Μπήκε στο τελευταίο μέρος του αγώνα. Ήταν κάπως κινητικός αλλά δεν κατάφερε πολλά.

Βαθμός:4

Λούντκβιστ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί

Βαθμός:

Κάθε αγωνιστική τα ίδια: Φάουλ αντί για πέναλτι και αποβολή-φάντασμα! (pics, video)

Previous article

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Σε διατεταγμένη υπηρεσία οι διαιτητές-Στο απόλυτο μηδέν η ελληνική διαιτησία!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.