0

Οι Πράσινοι δέχτηκαν δύο γκολ μετά το 80′ και ηττήθηκαν

Στο καναβάτσο έριξε ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό σήμερα στο Ηράκλειο μετά τη νίκη του με 3-2, σε ένα ματς που τα είχε όλα και σημαδεύτηκε από την τραγική διαιτησία του Καραντώνη.

Ο εν λόγω ρέφερι έπαιξε σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του και δη μετά την αποβολή του Βιγιφάνιες που ανακάλυψε, σε μία φάση που ο Αργεντινός δεν έκανε καν φάουλ στον αντίπαλό του.

Μέχρι εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός είχε το ματς στα χέρια του απέναντι σε έναν ψυχωμένο ΟΦΗ που εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 73′ και έφτασε στην μεγάλη νίκη με ανατροπή.

Το τριφύλλι απώλεσε τεράστια διπλή ευκαιρία στο 70’, αρχικά σε σουτ του Βιτάλ που απέκρουσε σωτήρια ο Βάτερμαν και εν συνεχεία σε κεφαλιά του Βέλεθ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 73’ ο διαιτητής Καραντώνης ανακάλυψε φάουλ του Βιγιαφάνιες στον Τσιλιανίδη και απέβαλε μάλιστα με 2η κίτρινη κάρτα τον Αργεντινό, με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα στο υπόλοιπο του αγώνα.

Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω και στο 85’ ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά του Φελίπε μετά από σέντρα του Ουές.

Ο Παναθηναϊκός στο 91’ έχασε την ευκαιρία με τον Ιωαννίδη να πλασάρει άσχημα από τη μικρή περιοχή μετά από πάσα του Χουάνκαρ κι ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ άγγιξε την ανατροπή αλλά η βολίδα του Ντε Γκουσμάν τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός κίπερ απέκρουσε στο 94’ το σουτ του Γκαγιέγος, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στην κεφαλιά του Τσιλιανίδη στο 95’ που έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ διαμορφώνοντας το τελικό 3-2!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας / 4-3-3): Βάτερμαν, Μαρινάκης (69’ Ουές), Σελίμοβιτς, Βούρος, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (60’ Τσιλιανίδης), Γκαγιέγκος, Τοράλ, Λάμπρου (70’ Ντε Γκουσμάν), Ντουρμισάι (59’ Φελίπε), Νέιρα (85’ Φαν Ντάινεν).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (60’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Βιτάλ (89’ Λούντκβιστ), Καρλίτος (69’ Ιωαννίδης), Παλάσιος (69’ Αϊτόρ).

Νέο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέθανε ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης την ώρα του αγώνα!

Previous article

Στις 16 Φεβρουαρίου το Φοίνικας – Παναθηναϊκός που αναβλήθηκε

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.