MAGAZZINO

Συνελήφθη ο δολοφόνος του Άλκη στη Θεσσαλονίκη και ομολόγησε!

0

Από αργά χθες το απόγευμα η ΕΛΑΣ έδειχνε βέβαιη ότι ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στο Χαριλάου.

Ο 23χρονος φερόμενος ως δολοφόνος είχε αφήσει πίσω του πληθώρα στοιχείων και οι αρχές είχαν μαζέψει σημαντικό υλικό από τις κάμερες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Πριν λίγη ώρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στο Twitter ότι ο υπεύθυνος για τον τερματισμό της ζωής ενός νέου παιδιού βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών.

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της», τονίζει σε μήνυμά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη», συνεχίζει στο μήνυμα του ο κ. Θεοδωρικάκος.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 23χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είναι το ένα από τα τρία άτομα που είχαν προσαχθεί χθες βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων που σταμάτησαν κοντά στο γήπεδο του Άρη και επιτέθηκαν στον Άλκη και τους δύο φίλους του.

Ομολόγησε ο δολοφόνος!

Ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 23χρονος φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν εκείνος που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 19χρονο, στην περιοχή του Χαριλάου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όπως μετέδωσε ο Alpha.

Πρόκειται για ένα από τα άτομα που είχαν προσαχθεί από την Αστυνομία, χθες το βράδυ. Φαίνεται ότι οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στην περιοχή της επίθεσης σε βάρος του Άλκη και της παρέας του.

Πλέον, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ταυτοποιήσει και εργαστηριακά τον 23χρονο, με το αίμα που έχει βρεθεί στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκε και το όπλο του εγκλήματος, το δρεπάνι που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Το όπλο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας για τις σχετικές αναλύσεις.

Πηγή: enikos

 

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ

Previous article

Η αστεία Ευρωλίγκα με τα φαινόμενα «Γκαρσία»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.