0

Ο Αμερικανός διάγει περίοδο φορμαρίσματος.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε σχετικά δύσκολα από την Μονακό σε ένα ματς που ο Παπαγιάννης έδωσε κανονικά το «παρών», ωστόσο ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές πως ο Έλληνας σέντερ ήταν ανέτοιμος για το συγκεκριμένο ματς.

Μάλιστα, ο τραυματισμός του έχει μετατρέψει τον Τζέρεμι Έβανς στα τελυταία ματς στον βασικό σέντερ της ομάδας, παρότι στην αρχή της χρονιάς είχε αποκτηθεί για να καλύψει μαζί με τον Ουάιτ το κενό του Ντίνου Μήτογλου, το οποίο είναι δυσαναπλήρωτο.

Παρόλα αυτά ο Έβανς τον τελευταίο μήνα δείχνει πως μπορεί να μετατραπεί στον αθλητικό σέντερ που έψαχνε το Τριφύλλι για να πλαισιώσει τον Παπαγιάννη εδώ και 2 χρόνια. Κάτι που δεν εν είχε βγει ούτε με τον Ζακ Όγκαστ, ούτε με τον Τζεχάιβ Φλόιντ.

Για την ιστορία, σήμερα ο Έβανς έπαιξε αρκετές εξαιρετικές άμυνες και πήρε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ και σίγουρα δείχνει πως μέχρι -τουλάχιστον- το τέλος της χρονιάς θα είναι ο παίκτης που θα πλαισιώνει ιδανικά τον Παπαγιάννη.

Κοινώς, τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι με το ένα πόδι εκτός ΟΑΚΑ διαψεύδονται πλήρως!

Η κακή συνήθεια του Παναθηναϊκού να γκρεμίζει όσα με κόπο χτίζει

Previous article

Νέο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέθανε ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης την ώρα του αγώνα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.