0

Τάσος Χατζηγιοβάνης και Δημήτρης Κουρμπέλης σχολίασαν κάτω από την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Μπουζούκη και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο νεαρό.

Ο Γιάννης Μπουζούκης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος αποτελεί γέννημα -θρέμμα των ακαδημιών του τριφυλλιού.

Με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη συνυπήρξαν για πολλά χρόνια και μάλιστα έχουν χτίσει πλέον μια πολύ καλή σχέση. Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Μπουζούκη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε το δικό του σχόλιο και χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Αδερφέ μου, 10 χρόνια μαζί στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα. Μεγαλώσαμε μαζί, οι αναμνήσεις που έχω είναι άπειρες. Σου εύχομαι υγεία  και καλή σταδιοδρομία στο νέο σου βήμα. Πάντα δίπλα σου».

Από την άλλη ο Γιάννης Μπουζούκης του απάντησε: «Σ΄ αγαπώ πολύ, τίποτα παραπάνω», με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να ανταπαντά: «Και εγώ σε αγαπάω πολύ αδερφέ μου, τα είπαμε από κοντά τα υπόλοιπα».

Δείτε τον διάλογο:

Επίσης κάτω από την ίδια ανάρτηση έκανε το δικό του σχόλιο και ο Δημήτρης Κουρμπέλης: «Κύριος – αδερφός – καψούρα- πουλέν».

Πώς ο Γιάννης ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν! (vid)

Previous article

Εδώ θα δείτε το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.